Obavijesti

Video

Komentari 39

Momčilo Otašević: 'Ja sigurno nisam kralj hrvatskih sapunica'

Momčilo Otašević: 'Ja sigurno nisam kralj hrvatskih sapunica'
4

Omiljeni crnogorski glumac Momčilo Otašević već godinama osvaja gledatelje hrvatskih sapunica. U 24 pitanja na YouTube kanalu 24sata otkrio je što radi u slobodno vrijeme, o počecima karijere u Hrvatskoj...

VIDEO

Serija 'Kud puklo da puklo' mi je najdraži projekt na kojem sam radio. Sve što prati tu seriju je bilo predobro - od ljudi, lokacija, priče, otkrio nam je omiljeni crnogorski glumac Momčilo Otašević (29) u 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata. Iako mu neki tepaju da je 'kralj sapunica', on kaže da je daleko od toga i da se ne smatra kraljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubav prema glumi javila se u dramskoj sekciji u osnovnoj školi, a na kratko vrijeme je odustao od glume, no na kraju je ipak upisao Fakultet dramskih umjetnosti. To se pokazalo kao pravi potez jer mu se nižu uloga za ulogom. Član je Crnogorskog narodnog kazališta, a ekskluzivno nam je otkrio da sprema i novu predstavu u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na proljeće spremam 'Mjesec dana na selu' prema drami Ivana Turgenjeva u kazalištu &TD - otkrio nam je Momčilo. U njegova karijera u Hrvatskoj krenula je serijom 'Zora dubrovačka', a na tom setu je i upoznao svoj sadašnju suprugu Jelenu Perčin (39).

lavina

- Naša ljubav se rodila iz prijateljstva i sigurno ćemo opet raditi na nekom glumačkom projektu zajedno - objasnio nam je glumac. Par je u braku od 2018. godine, a u kolovozu iste godine dobili su kćerkicu Mašu.

S obzirom na to da dnevno posljednjih šest godina provodi po šest sati na setu, Momčilo svaki trenutak svog slobodnog vremena koristi kako bi odmarao, ljenčario i igrao se sa svojom mezimicom.

- Očinstvo me definitivno promijenilo na bolje. Presretan sam, zadovoljan i ispunjen, discipliniraniji sam i jednostavno uživam u životu - rekao je Otašević. Osim privatnog života, zadovoljan je i poslovnim te želi da mu se karijera nastavi razvijati u istom smjeru kao što se trenutno razvija. 

No, za deset godina ipak se vidi u rodnoj Crnoj Gori kako odmara i uživa. Cijeli intervju s Momčilo Otaševićem pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Momčilo Otašević i 24 pitanja 05:18

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang