Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Na tulumarenje trošim od 200 do nekoliko desetaka tisuća kn'

Joško Čagalj Jole na glazbenoj sceni je duže od 20 godina, a poznat je po svom pozitivnom duhu. U 24 pitanja otkrio je koliko novca troši na tulume, hoće li i ove godine partijati na Zrću te što misli o Huljiću

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
20 komentara

Sve je počelo s pjesmom 'Duša od papira', a 'Nosi mi se bijela' boja me obilježila. Ostalo je povijest, rekao je Joško Čagalj Jole. Veseljak naše glazbene scene u 24 pitanja priznao je da će i ove godine partijati na Zrću. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pitali smo ga kako se svih ovih godina uspio oduprijeti upucavanjima raznih žena, ali on kaže kako to nikad nije doživio, već da je ženama, kao i muškarcima, uvijek ugodno u njegovom društvu. 

Njegova supruga Ana sve ove godine to prolazi s njim, a kaže da je i ona vesela kad tulumari iako ne pije. Zajedno imaju tri kćeri i Jole kao jedini muškarac u kući voli da je njihova riječ zadnja.

VOLI ŽIVOTINJE Jole vodio Lennyja na frizuru: 'Da mogu, imao bih 20 pasa...'

 Priznao nam je da ponekad na dobru zabavu zna potrošiti previše novca. 

- Bilo je puno žurki. Bećarski sam tip, ali ako ćemo tu računati rođendane, rođenja djece, krštenja, znao sam potrošiti od 200 kuna do nekoliko desetaka tisuća kuna - rekao je Jole.

Ispušni ventil mu je obitelj, motori, društvo i tulumi. Kaže da nema beauty ritual, već da se tušira dva puta dnevno i pere zube. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kremu sam stavio možda deset puta na lice, a neprospavane noći liječim spavanjem i pijem puno vode - rekao je. 

Intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message