Obavijesti

Video

Komentari 1

Najbolji trenuci 'Poligrafa': Cigi zavodio inspektora, Petko se preznojio, a Eciju sve zabavljalo

Najbolji trenuci 'Poligrafa': Cigi zavodio inspektora, Petko se preznojio, a Eciju sve zabavljalo
2

Serijal 'Poligraf' na YouTube kanalu 24sata prošle je godine oduševio sve. U susret novoj sezoni, donosimo vam najbolje trenutke prve sezone. Pogledajte kako je Cigi zavodio inspektora i što su mu sve otkrili

VIDEO

Poznate 'face' hrvatske estrade oči u oči s inspektorom priključeni na detektor laži. Tako izgleda serijal 'Poligraf na YouTube kanalu 24sata. Prva sezona oduševila je sve. Jedna od najzgodnijih hrvatskih voditeljica Ecija Ivušić, popularni KUKU$, voditelj Dalibor Petko kojem se povjeravaju sve zvijezde, bili su recept za uspjeh. S prosječnih 228.000 pregleda po epizodi, serijal je šokirao regiju.

POGLEDAJTE NAJSMJEŠNIJE TRENUTKE POLIGRAFA:

Ecija Ivušić

Prva epizoda 'Poligrafa' bila je pravi hit među publikom. Pred detektiva je stala jedna od najljepših Hrvatica Ecija Ivušić. Odgovara je na škakljiva pitanja o vezama, o tome je li primila novac za seks te o vezi s nogometašem. Kako je kasnije priznala, najneugodnije joj je. bilo odgovoriti na pitanje o dobivanju novca za seks. 

- Na poligrafskom ispitivanju sam osjećala strah. Situacija u kojoj detektiv na tebe stavi aparat je jako nelagodna, a pogotovo kad se cijelo vrijeme koncentriraš da budeš iskren. Na kraju više ne znaš jesi li iskren prema sebi - rekla nam je Ecija nakon ispitivanja.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S ECIJOM IVUŠIĆ:

KUKU$

Iako su članovi grupe KUKU$, Iso Miki, Hiljson Mandela i Goca R.I.P. na ispitivanje došli samouvjereni i pokušali biti što ležerniji, kako je ispitivanje teklo, situacija se promijenila. Počeli su mucati i pokušali se izvlačiti na pitanja za koja se pokazalo da lažu. 

Biste li producirali pjesmu za Lidiju Bačić? Biste li pjevali na nekom predizbornom skupu? Smatrate li se najboljom trap grupom na ovim prostorima? Bila su to samo neka od pitanja koja su čekala odgovore ovog popularnog trojca. Nakon je poligraf kod svakog od članova grupe pokazao nekoliko laži, detektiv ih je počeo zadirkivati.

Hoće li Kuku$ postojati nakon ovog poligrafa? - našalio se detektiv s njima.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S KUKU$OM:

Dalibor Petko

Treća 'žrtva' 'Poligrafa' bio je popularni hrvatski voditelj Dalibor Petko. Njemu se sve naše zvijezde povjeravaju, a ovoga puta on je morao biti taj koji će se povjeriti i govoriti istinu. Prvo se opirao ispitivanju, no onda je skupio hrabrost i odlučio odgovoriti na škakljiva pitanja.

- Sva pitanja su mi bila škakljiva, ali drago mi je da sam pokazao i dokazao da sam iskrena osoba te da mi je stalo do mojih kolega i privatnih prijatelja - zaključio je Petko na kraju ispitivanja.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' DALIBOROM PETKOM:

Luka Basi

Istinu je na 'Poligrafu' odlučio otkriti i popularni pjevač Luka Basi. Istina pa laž. Tako je otprilike izgledalo njegovo poligrafsko ispitivanje. Najviše se trznuo na pitanje o svom ljubavnom statusu, a nismo ga izostavili pitati ni o Lidiji Bačić s kojom je snimio duet.

Je li vas nekada poznati izvođač odbio za suradnju? Bilo je to prvo pitanje koje je dočekalo mladog pjevača. Osmijeh s kojim se pojavio na snimanju, ubrzo je nestao i počela je nelagoda.

Mladi izvođači na našoj sceni često se okreću 'lakim notama', a Luki nije bilo drago kad smo ga pitali vidi li se i on jednog dana u tom žanru glazbe. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S LUKOM BASIJEM:

Anezi

Imate li bogat seksualni život? Je li vam veličina 'muškog ponosa' bitna za vezu? Sve su to pitanja koja su poznatu pjevačicu i natjecateljicu u reality showovima Anezi čekala na poligrafskom ispitivanju. Podvrgnula se poligrafskom ispitivanju i odgovorila na brojna škakljiva pitanja.

Prije nego što je došla oči u oči s detektivom, priznala je da ju je strah, ali da ne sumnja u svoju iskrenost. Na neka pitanja je odgovarala 'kao od šale', no na neka je prilično brzo i direktno dala odgovor.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S ANEZI:

Paula Sikirić

Našem 'Poligrafu' pristupila je i popularna hrvatska influencerica Paula Sikirić. Na društvenim mrežama se ne srami dijeliti svoje dobre i loše trenutke, a sada je morala govoriti istinu jer laž će poligraf otkriti. Ispitivanje joj nije krenula najbolje jer je pala već na prvom pitanju.

Naš detektiv pitao ju je je li ikad kupila pratitelje na Instagramu, a Paulu je to pitanje toliko nasmijalo da je na trenutak zastala. 

- Postoje aplikacije koje vam točno mogu pokazati koji je postotak vaših pratitelja lažno - rekla je. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Neven Ciganović

Zadnja zvijezda koja je u prošloj sezoni pristupila detektivskom ispitivanju bio je Neven Ciganović. Poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, stilist i modni kritičar samouvjereno je stigao pred našeg detektiva kojem se kasnije i upucavao. 

Je li vam netko nekada slomio srce? Jeste li imali više od 50 partnera? Jeste li ikad popljuvali nečiji stil samo zato što vam se ta osoba ne sviđa? Sve je to i brojna druga pitanja čekala su Nevenov odgovor. Na što je lagao, a kada je govorio istinu, saznajte u videu.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizode su snimljene nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE NAJAVU NOVE SEZONE POLIGRAFA:

Pokretanje videa...

Poligraf 00:57

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu