Obavijesti

Video

Komentari 30

Napravili parodiju o Milanu Bandiću: 'Nadamo se da će se Juričanu svidjeti naša pjesma'

Napravili parodiju o Milanu Bandiću: 'Nadamo se da će se Juričanu svidjeti naša pjesma'
2

Dario Juričan je Milanu Bandiću za 65. rođendan poklonio film 'Kumek' koji razotkriva sve njegove afere, a sad su ga opjevali i talentirani kandidati iz JoomBoosova showa 'Rap Camp' u novoj epizodi

VIDEO

Imam jedan blagi fetiš, fontana, pare, wanish. Ne, ne, nemoj da se pjeniš, zakon krojen je po meni. Ajde kume neseseri, samo pare peri, peri - repaju Lovre Crvelin, Džemal Begić i Valentin Severović iz 'Outsider' tima repera i radijskog voditelja, Fil Tilena. Nije im bilo teško izabrati temu na koju će pisati i odrepati parodiju, kažu. Zapravo su se odmah složili da će to biti najdugovječniji zagrebački gradonačelnik.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'RAP CAMPA':

- Zadatak nam je bio napraviti parodiju, a što je veća parodija kod nas u Hrvatskoj od političke realnosti? – složni su dečki, koji misle da bi ova stvar stvarno mogla dobro proći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Mentoru Tilenu se svidjela tema pjesme, a ono što nam je odmah rekao je da ćemo se s ovime ili totalno osramotiti ili napraviti hit.

Da je tema savršeno pogođena govori nam i film 'Kumek' o zagrebačkom gradonačelniku, koji je premijeru imao na njegov rođendan, u nedjelju. Još uvijek svi pričaju o Juričanovu razotkrivanju, a dečki jedva čekaju da pogledaju ovaj najnoviji njegov naslov.

- Juričanovi filmovi uvijek podižu svijest ljudima o tome što se događa oko nas. Materijala o kriminalu u Hrvatskoj ne nedostaje i moramo priznati da nam se jako sviđaju njegovi filmovi. Nadamo se da će se i njemu svidjeti ova naša pjesma – govore nam dečki, koji su uvjereni da nije nemoguće da Bandić jednom i izgubi izbore u glavnom gradu.

- Naravno da je moguće da će Bandić jednom izgubiti izbore, samo je pitanje vremena. Ako se u Zagrebu pojavi dovoljno hrabra i sposobna osoba da se suprotstavi kriminalu, građani će to sigurno prepoznati i dati joj podršku. Zagreb već dugo jako vapi za promjenom – kažu.

Dajte glas svojem favoritu

Hoće li Bandić izgubiti izbore ili neće i hoće li Zagreb dobiti novog gazdu ili još malo ostaje stari, saznat ćemo kroz nekoliko mjeseci, a kako su se dečki snašli u novom Rap Camp zadatku i koliko žestoka je njihova parodija na Bandića doznajte u novoj epizodi showa već sad, samo na JoomBoos YouTube kanalu.

I ovoga puta možete dati glas svojim favoritima putem poziva ili SMS-a, a sve detalje možete pronaći na službenim JoomBoos stranicama. Glasovanje traje do petka, 27.11., u 12:00 sati.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rap Camp - Epizoda četiri 18:36
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija