Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Nastradala Marina ima ruku u zavoju, a Žorž joj tepa i časti je

Ljubavna priča Romana Obilinovića i Marine Raguž kulminirala je proteklih dana kad je plavokosa manekenka ozlijedila ruku. Žorž je tepao djevojci Gibonnijeve stihove “samo ozdravi mi ti” dok je ona pozirala s rukom omotanom u bolnički zavoj

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Oboje su lica skrivali od obožavatelja pa se Marina hvalila fotografijama na kojima je umjesto nosa pozirala sa psećom njuškicom i ušima.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Galantni Romano izveo ju je na piće te se počastio omiljenim pivom, dok je Marina bila oprezna u njegovu zagrljaju kako ne bi pogoršala ozljedu ruke. Ipak, manekenku ni ozljeda nije spriječila u tome da uredi dugačke nokte na rukama. Big Brother ljubavnici nakon nekoliko prekida i ljubavnih kalvarija uživaju u romansi od lani. Tad ju je Obilinović proveo Dalmatinskom zagorom te joj pokazao izvor rijeke Čikole. Otkako se Marina preselila Žoržu u Split, rijetko se viđa s prijateljicama. Njezin bivši zaručnik Saša Muhek (30), s kojim se razišla nakon što ga je u reality showu prevarila sa Žoržom, priprema se za početak snimanja “Velikog brata” jer je poželio ući u izolaciju u novoj sezoni showa.

 

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Ljube i Goran zajedno imaju 320 kila: Puno puta smo mršavili, ali i odustajali

- Utočište bogatih: Iva Todorić i Nadan Vidošević imaju vikendice u Hlevcima

- Omiljenom kirurgu pod okriljem noći zapalili su novu automobil

- Olujni vjetrovi haraju Hrvatskom: Krov pao na auto u Slatini

- Dubrovčani proslavili 25 godina od oslobođenja juga Hrvatske

Message