Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Ne slušam Thompsona, a Mate Bulić mi je jako dobar prijatelj'

Goran Bogdan gostovao je na Weekend Media Festivalu u Rovinju, a u pauzi je odgovorio na naša 24 pitanja. Glumac hercegovačkih korijena ističe da mu je svejedno što glumi

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
12 komentara

Negdje pred kraj studija ekonomije odlučio sam da ću biti glumac. Nas glumaca ima od svuda i ne dijelimo se po fakultetima, rekao je glumac Goran Bogdan (38). U intervjuu '24 pitanja' otkrio nam je detalje o svom poslu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najbizarnije mjesto na kojem smo snimali je štala, a to smatram i najneugodnijim iskustvom u karijeri jer sam bio okružen kravama i svinjama - rekao je Goran. 

Kaže da se bolje snalazi na filmu nego u kazalištu. Ni sam ne zna koliko mu treba se uživi u lik jer kaže kako su sve uloge univerzalne.

- Najveća podrška u karijeri sam ja sam sebi - rekao je. Nikad nije razmišljao vjeruje li u ljubav na prvi pogled, a veliku ljubav gaji prema svom rodnom kraju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U Široki Brijeg ne idem toliko često koliko bi htio. Idem svake godine kad radim svoj festival, West Herzegowina Fest. I klasika. Kad su Božići, Uskrsi, sprovodi i vjenčanja - rekao je Goran. Nema hercegovačku pjesmu koja ga uvijek dotakne, ali zato ističe da mu je Mate Bulić dobar prijatelj dok Thompsona ne sluša.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message