Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema krize: Todorićeva kći na ruci nosi Rolex od 282.750 kn

Nitko od Ivinih prijatelja na Facebooku nije komentirao nakit koji nosi oko vrata, kao ni zlatni Rolex koji sjaji na njezinoj lijevoj ruci. Ima se, može se, reklo bi se u narodu

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

[video: 1196521 / ]

Iva, prelijepa si. Koja zavidna linija, smršavjela si? Zračiš ljepotom i imaš najljepši osmijeh. Teškoće donose ljepotu. To su samo neki od komentara koje su prijatelji Ive Balent, kćeri Ivice Todorića, napisali na njezinu Facebook profilu na kojem je ona objavila svoju najnoviju fotografiju. 

Iako su njezini pratitelji uglavnom na fotografiji primjećivali Ivinu liniju, osmijeh, haljinu s cvjetnim uzorkom i preplanulu put, nitko nije komentirao nakit koji nosi oko vrata, kao ni zlatni Rolex koji sjaji na njezinoj lijevoj ruci. Ima se, može se, reklo bi se u narodu. 

O kakvom je satu riječ upitali smo stručnjake urarske radionice Pere Mamića iz Zagreba.

- Prema svemu sudeći, riječ je o primjerku zlatnog Rolex sata serije iz 2011. godine. Bez referentnog broja koji je otisnut na svakom pojedinačnom Rolexu teško se može reći o kakvom je točno satu riječ, no ako pretpostavimo da se radi o originalu, veličine 31, koji je u potpunosti izrađen od zlata, dakle ima zlatni remen, i deset dijamanata umjesto brojki, cijena bi mu okvirno bila oko 37.700 eura (oko 282.750 kuna) - rekli su nam u radionici.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Vozač zaspao za volanom kod Nove Gradiške? Sin mu poginuo, on završio u bolnici

- Odlazak kninske kraljice: HDZ se odriče Josipe Rimac

- Država opet zapošljava: Otvara se 300 radnih mjesta

- Jesu li Tomislav i Barbara iz 'Farme' prekinuli?

Message