Obavijesti

Video

Komentari 12

Neustrašiva Tereza Kesovija kod Šebalja: 'Nije mi zlo, šuti! Ovo mi je najveća avantura u životu'

Neustrašiva Tereza Kesovija kod Šebalja: 'Nije mi zlo, šuti! Ovo mi je najveća avantura u životu'
3

Legendarna pjevačica Tereza Kesovija nova je gošća serijala 'Zvijezde vrište'. Kako se snašla u driftu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na našem YouTube kanalu te na Videoteci 24sata.

VIDEO

Nije mi zlo, šuti!, oštra je bila Tereza Kesovija, nova gošća serijala 'Zvijezde vrište'. Legendarna pjevačica bez problema se upustila u driftanje stazom sa Šebaljem, a kasnije se i sama okušala u vožnji.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, prije nego su krenuli u samu akciju, Juraj Šebalj, voditelj serijala, popričao je sa svojom gošćom. Tereza mu je otkrila koje je sve aute imala, ali i kako je u Francuskoj morala polagati vozački ispit jer joj već položeni ispit, nije vrijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada sam 1965. godine došla u Pariz, vozila se mali Renault. Kupila sam ga za 700 franaka. Morala sam svladati sve avenije te veliki kružni tok na Champs-Élyséesu. To je bilo užasno teško - otkrila je Tereza Šebalju svoje francuske avanture.

POGLEDAJTE KAKO JE VOZIO JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ:

Ispričala mu je da je imala i Mercedes, a onda je sjela u auto sa Šebaljem. Juraj je bio zabrinut hoće li Tereza izdržati njegovo 'divljanje' stazom, no bila je neustrašiva.

- Ako Vam je zlo, odmah mi recite jer ja ne želim čistiti auto - rekao je Šebalj, no Terezu to nije previše dotaklo. Uživala je u vožnji i u vjetru u kosi.

Toliko se opustila da je, dok je Šebalj driftao stazom, ona zapjevala svoj veliki hit 'Moja posljednja i prva ljubavi'. Juraj je bio oduševljen njezinom izvedbom te je autom klizio stazom.

- Nikada niste imali ovakvu izvedbu. To je zvuk šest cilindara, na 7000 okretaja u izvedbi Tereze Kesovije - rekao je Šebalj i onda joj prepustio volan.

Bio je zabrinut za nju, a onda ga nije previše pozorno slušala. Stalno je dodavala gas, i kad nije trebalo.

- Tereza, polakše! Tereza, Tereza, kočnica - pokušavao je objasniti Šebalj pjevačici, no kako ga nije slušala, podigao je ručnu i onda joj opet objasnio da treba usporiti s vožnjom.

Kada je 'pohvatala' sve upute, otišli su na sredinu staze i Tereza je probala driftati u krug, a to je naposljetku i uspjela uz Šebaljevu pomoć.

- Što mi radiš! Je l' ti bilo dobro? Jesi umro od straha? - pitala se Tereza, a Šebalj se odmah nadovezao:

- Bilo mi je divno. Zvijezde vrište su uspjele, ali na kraju sam ja bio taj koji je vrištao. 

Nakon što su se dojmovi od vožnje slegli i nakon što su izašli iz auta, Tereza je potvrdila koliko joj je dobro bilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Juraj je genije. Sve mi je lijepo objasnio. Odmah sam mu rekla da se ne bojim. Ja sam dijete mora koje se vozi brodom po olujnom moru pa neće mi od vožnje autom u krug biti slabo - zaključila je neustrašiva Tereza Kesovija i dodala da joj je ovo najveća avantura u životu.

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU gledajte na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Studio za snimanje serijala 'Zvijezde vrište' na otvorenom opremila je Lesnina.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković