Obavijesti

Video

Komentari 64

Nije joj prvi put: Atraktivna Ana Sasso napumpala usne

Iako je govorila da na estetske zahvate ne pomišlja, Ana Sasso (54) pokleknula je trendu. Kako doznajemo, jedna od najvećih seks-bombi redovito ide na “pumpanje usnica”

VIDEO

Iako je govorila da na estetske zahvate ne pomišlja, Ana Sasso (54) pokleknula je trendu. Kako doznajemo, jedna od najvećih seks-bombi redovito ide na “pumpanje usnica”.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

03:14

Lijepa Ana ne želi pretjerivati pa to radi vrlo diskretno. Želi zadržati prirodan oblik usnica, a zahvatom postići samo da budu malo izraženije. Navodno ih povećava hijaluronskom kiselinom, a cijena injekcije je od 1500 kuna naviše. Ana pazi i na liniju pa tri puta na tjedan po dva sata trenira u teretani i trči na Marjanu. Fokusira se na vježbe snage kako bi zadržala tonus mišića, pa radi sklekove, čučnjeve i trbušnjake. Od hrane jede gotovo sve, osim ananasa koji ne voli. Prijatelji je zafrkavaju da je prava proždrljivica.

- Svi misle da sam stalno u nekakvim salonima za uljepšavanje. Idem jedino u frizerski salon. Volim se, eto, mazuckati kremama. No nisu to nikakve skupocjene kreme, a na estetske operacije ne pomišljam – rekla je prije nekoliko godina Sasso, koja se sad ipak predomislila.

Ana je slavu stekla osamdesetih, kad je izronila iz mora u mokroj majici u reklami za Pipi. Miss Jugoslavije postala je 1982. godine, kad se plasirala među 15 najljepših na svjetskom izboru u Londonu. Izbor za Miss donio joj je brojne poslovne ponude. Filmsku je pak odbila jer su je tražili da pokaže grudi. Dva puta se pojavila u spotu klape Rišpet.

- Prije pet godina snimala sam s njima spot za pjesmu ‘Lumin’ i nije bilo razloga da ih odbijem za pjesmu ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ - rekla je Ana. Na ovogodišnjem Splitskom festivalu nije s njima zapjevala, ali festival, kaže, nikad ne propušta. Posljednjih godina radije ga gleda na televiziji nego u gledalištu na Prokurativama. Nekad je i sama pjevala. Na ulazak u estradne vode nagovorio ju je prijatelj Nenad Vilović. Zapjevala je 1983., godinu dana nakon što se vratila sa svjetskog izbora u Londonu. Njezine pjesme ‘S tobom sam jača’ i ‘Ti si moj otrov’ često su se emitirale na radiopostajama. Ani je glazba i danas važan dio života.

- Volim je jer mi diže raspoloženje. Nemam miljenika među pjevačima, slušam sve, i stranu i domaću glazbu - kaže Ana, koja u dobrom društvu voli i zaplesati.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno