Obavijesti

Video

Komentari 4

Novonormalni Djedica u potrazi za Bakom Mraz: 'Iako niste na popustu, ocjena vam je 9,99!'

Novonormalni Djedica u potrazi za Bakom Mraz: 'Iako niste na popustu, ocjena vam je 9,99!'
2

24sata Oriđiđi produkcija vam je u suradnji s Kerekesh Teatrom pripremila novu sezonu Kerekesh showa pod nazivom 'Novonormalni Djed Mraz'. Epizode gledajte svake nedjelje u 12 sati na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Audicija za Baku Mraz počinje u Društvenom domu u Petrijancu nakon Dnevnika, a kandidatkinje su sve 50+ godina i spremne za audiciju. Voditelj audicije kasni i toliko je euforičan da Djed Mraz ne može dati kandidatkinjama drugu ocjenu nego 9,99. Popularna (o)cijena za sve, ali Djed Mraz ipak mora odabrati samo jednu kandidatkinju, komentirao je glumac Jan Kerekeš (34) uoči nove epizode Kerekesh showa.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u blagdanskom duhu gdje pratimo sve zgode 'Novonormalnog Djeda Mraza'. On je sve ono što nikada niste mogli zamisliti, a u drugoj epizodi vam predstavljamo kako je Djed Mraz napravio audiciju za Baku Mraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon prve epizode gdje je naš Novonormalni Djed Mraz odlučio prihvatiti posao preko burze, shvatio je kako mu fali pomoć, ali ona ženska pomoć. Upravo se zato odlučio napraviti audiciju za Baku Mraz.

- Ove godine će mi trebati pomoć. Nisam baš u formi. Osim Svetog Nikole, trebam još nekoga, iskusnoga. Treba mi Baka Mraz - zaključio je Djedica.

Na audiciju je došao veliki broj žena, a naš Djedica je imao osmijeh od uha do uha.

- Prva kandidatkinja za Baku Mraz je Ljubičica. Prije dva dana napunila je 68 godina, a kaže da se osjeća kao da bi mogla živjeti još toliko plus PDV. Aktivno se bavi jogom i već 45 godina uspješno vodi farmu pilića - komentirao je voditelj audicije, Jan Kerekeš.

Osim Ljubičice, na audiciji su bile i Zvončica, Jagodica, Višnjica i mnoge druge, a svaka nas je obogatila svojim šarmom i opširnim opisom svega čime se u slobodno vrijeme bavi.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU: DJEDICA NA BURZI

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh Teatra, a objasnio nam detaljnije što je serijalom htio postići.

- Polazište svega je to da je i Djed Mraz samo čovjek sa svojim vrlinama i manama. Htio sam prikazati čovjeka koji vjeruje u božićnu čaroliju i iskreno se raduje kad može nekoga usrećiti. Htio sam snimati u neredu, blatu, magli i po hladnoći. Sve to je spreman proći čovjek koji želi nekoga usrećiti i zabaviti. Zato smo tu - komentirao je Jan.

Uz komentar o serijalu, Jan je komentirao kako planira provesti Božić i Novu Godinu.

- Božić i Novu godinu ćemo ove godine proslaviti u krugu obitelji s puno fine papice na stolu, Una bude imala papice i po sebi i oko stola, a pas Benji ispod stola. Malo ćemo se darivati, puno plesati, malo popiti i kao po običaju za Novu Godinu ćemo biti uz naše peseke koji se boje petardi i raketa - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang