Video

Komentari 1

Obožavateljica 'ljutila' Šebalja: 'Moram malo vikati na tebe...'

Obožavateljica 'ljutila' Šebalja: 'Moram malo vikati na tebe...'

U specijalnoj novogodišnjoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', Juraj Šebalj provozao je obožavateljicu. Kako se snašla na vozačkom i suvozačkom sjedalu, saznajte na YouTube kanalu 24sata

Pogledaj ti boje! Auto je mat crni, Nikolina je u mat crnom. Vidi se tko je boje uskladio, a tko nije. Aplauz za boje, komentirao je Juraj Šebalj prije početka vožnje svoju gošću Nikolinu Borovac. Nikolina je njegova obožavateljica već duže vremena i dobila je priliku u posebnoj novogodišnjoj epizodi osvojiti vožnju s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, ona nije jedina koju je Šebalj iznenadio i provozao. U specijalnoj božićnoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište', provozao je fana Dominika koji ga je naposljetku oduševio driftom.

- Momčilo Otaševiću, gdje si? Nema te! - komentirao je tada Šebalj.

Nikolina Borovac odlučila se prijaviti na nagradni natječaj zato što voli brzu vožnju, a sam serijal prati već duže vremena te joj je najdraža epizoda komičarem Ivanom Šarićem.

- Sretnih mi deset Božića. Ovo mi je najbolji poklon ikada - komentirala je Nikolina čim je sjela u auto.

POGLEDAJTE I KAKO SE FAN SNAŠAO U DRIFTU:

Prije nego što je Šebalj počeo 'ludovati' stazom, malo su i popričali. Nikolina mu je otkrila kako obožava Formulu 1, a čak je i zaplakala kada je Max Verstappen osvojio ovogodišnje prvenstvo. Zatim joj je Šebalj objasnio što je najvažnije kod drifta.

- Najvažnije je uživati i trošiti stražnje gume. Ovo će ti biti super ako se nikada nisi vozila u sportskom automobilu - rekao je Šebalj, a zatim je Nikolinu natjerao i da malo zapjeva.

Pjevala je pjesmicu iz crtića 'Mali leteći medvjedići', a nakon što su otpjevali i nasmijali se, došao je red na Nikolinu da preuzme vozačko sjedalo. Prvi zadatak koji je morala odraditi bilo je okretanje auta pod ručnom te ga je nakon nekoliko puta uspjela savladati, ali je s driftom imala malo više problema.

- Ne ideš doma dok to ne napraviš - govorio joj je Šebalj, a zatim se i 'naljutio na nju'.

- Nije smiješno. Moram vikati na tebe, kako ću drugačije? Evo zamolit ću te: Hajde, molim te driftaj. I, što će se dogoditi, ništa - objasnio joj je Šebalj.

Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, Nikolina je uspjela driftati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li bilo toliko teško? Vrtjela si se kao Tereza Kesovija - zaključio je Šebalj, a Nikolina je dodala:

- Vrijedilo je svake sekunde koje si se derao na mene - rekla je.

Kako je izgledala njihova vožnja, saznajte na YouTube kanalu 24sata. Zvijezde vrište i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram i na 24sata.hr.