Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Odbrusila mu: 'Juraj Šebalj, ti nikako nisi gospodin savršeni'

Iako je Antonija Blaće najavila Jurju Šebalju da se ne boji brze vožnje, ipak je na u automobilu na trenutke pokleknula. Novu epizodu serijala na'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
8 komentara

Sve mi se pomiješalo u glavi i kasnila sam na snimanje, ali donijela sam čokoladice kako bih se ispričala. Lijepo je kad ja častim, rekla je Antonija Blaće, voditeljica i producentica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tko ti je rekao da me možeš dobiti s hranom - pitao ju je Juraj Šebalj, a ona je odgovorila kako je napravila svoju domaću zadaću.

- Ne bojim se brze vožnje, ali sam si vjerojatno sad napravila problem jer sam to izgovorila - rekla je. Katica, čuvarica karting staze Novi Marof, savjetovala joj je kako da se ponaša u vožnji.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Možeš se ispovraćati svugdje osim po asfaltu - rekla joj je. Kako bi se ohrabrila, Antonija je u automobilu iz svega glasa vrištala hit Miše Kovača “Ostala si uvijek ista”, a onda ju je Šebalj “nagradio” s kremšnitom sa šlagom.

- Ubit će me trener - rekla je Antonija, ali ni to je nije omelo u jelu. Pričala je i o showu “Gospodin Savršeni”, na kojemu radi.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU SERIJALA:

- Kandidate pronalazim tako da ih opazim negdje, pa gledam na Instagramu i YouTubeu, a onda ih nazovem i kažem: ‘Ti si taj’ - rekla je i dodala kako uvijek zna opaziti zgodnog muškarca. Šebalj ju je pitao je li i on takav, a ona se samo pristojno nasmijala. Epizodu ne propustite na YouTube kanalu 24sata i zapratite nas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message