Obavijesti

Video

Komentari 8

Ono kad nabildani frajer krivo shvati 'Platiš jedne, nosiš dvoje' pa umjesto naočala želi nju...

Ono kad nabildani frajer krivo shvati  'Platiš jedne, nosiš dvoje' pa umjesto naočala želi nju...
2

Svakoga tjedna ste mogli na Videoteci i YouTube-u 24sata gledati humoristični show sa Zoranom Pribičevićem. U posljednjoj epizodi pogledajte što se dogodi kad krivo shvatiš akciju u dućanu

VIDEO

Čekajte stvarno? Platim jedne, a nosim dvoje? Wow, pa ovo se ne propušta!, komentirao je Zoran Pribičević pri ulasku u dućan u ulozi nabildanog frajera.

POGLEDAJTE VIDEO: 'PLATIŠ JEDNE, NOSIŠ DVOJE'

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata nastavlja svoju seriju skečeva temeljenih na svima nam poznatim narodnim poslovicama i uzrečicama. Osim što ponavljamo mudrosti naših baka i djedova, u serijalu se također bavimo tipičnim hrvatskim problemima uzrokovanih mentalitetom i tragikomedijama poput kupovanja artikala po punoj cijeni usprkos posjedovanju kupona za popust. 

Svi smo barem jednom šetajući po ulici naišli na akciju 'Platiš jedne, nosiš dvoje'. Tako se dogodilo i tipičnom frajeru. Ušao je u dućan u čudu i počeo ispitivati prodavačicu o čemu je riječ.

- Vi meni kažete da ja za 300 kuna mogu dobiti dvoje? - uzbuđeno je komentirao Zoran prodavačici.

Bez daljnjeg razmišljanja izvadio je novčanik i pružio novce za kupnju. 

- I koliko dugo su kod mene? - pitao je, a prodavačica u dućanu je zbunjeno komentirala da su kod njega zauvijek, ne razumjevši o čemu govori.

Vrlo brzo je pristao na ponudu i za 300 kuna uzeo ono za što je mislio da je na akciji.

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Tko je tu lud?!' pojaviti će se i Luka Petrušić, Petra Kurtela, Matija Šakoronja, Ognjen Milovanović, Vesna Ravenšćak Lozić te Josip Brakus. Pribičević je komentirao i koja mu je najdraža uloga, ali i po kojoj ga najviše pamte.

- Teško mi je reći koja mi je najdraža, svaka uloga ima nešto svoje i svaka me veseli na svoj način, ali ako baš moram birati, onda je to uloga Lakija iz predstave ‘Sutra ni(je) novi dan’, a gledatelji me sigurno još uvijek najviše pamte po ulozi Danijela iz Zabranjene ljubavi.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte vaša iskustva s ostvarivanjem starih narodnih mudrosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...