Obavijesti

Video

Komentari 0

Opernim arijama i 'Misom na španjolskom' oduševili publiku: 'Uljepšali ste nam ovu večer'

Opernim arijama i 'Misom na španjolskom' oduševili publiku: 'Uljepšali ste nam ovu večer'
3

Koncerte najljepših opernih arija i dueta te 'Misu na španjolskom', posjetitelji su mogli pratiti i na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba

VIDEO

Hvala vam svima što ste došli i uljepšali nam ovu večer. Uživajte, volite se i budite veseli, rekla je sopranistica Darija Auguštan na kraju subotnjeg koncerta na Zrinjevcu u sklopu Adventa u Zagrebu.

Uz baritona Marina Čargu i Danijela Gašparovića na klaviru, izvela je najljepše operne arije i duete, a na repertoaru su se našle i božićne pjesme. Gledatelji koji su se okupili na Zrinjevcu i oni koji su koncert pratili na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba, uživali su u koncertu, a glazbenici su djevojci iz publike priredili i iznenađenje.

- Čuli smo da Iva ima rođendan. Pa prije nastavka programa, pomozite nam i zapjevajmo joj skupa - rekli su Darija i Marin i slavljenici otpjevali pjesmu, a publika ih je podržala pljeskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim subotnjeg koncerta na Zrinjevcu, publika je u glazbi mogla uživati i u nedjelju. Uz tradicionalne instrumente stanovnika Anda, ispričali su priču o Kristovom rođenju smještene u pampe Sjeverne Argentine.

Publika je u više od pola sata mogla uživati u glazbi, a oni koji se nisu okupili na Zrinjevcu, pratili su koncert putem YouTube kanala 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Koncerti na Zrinjevcu dio su ovogodišnjeg programa ‘Advent u Zagrebu’. Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

Prije ovih koncerata, na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba mogli ste pratiti i koncerte Marka Tolje, Matije Cveka te Ante Gele koji je nastupio s mladim zvijezdama 'The Voicea'.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković