Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vratila se Vesna Pisarović: 'Je li ovo neka skrivena kamera?'

U Domu sportova 28.3. Vesna Pisarović priprema veliki koncert za sve svoje obožavatelje. Ususret tomu, odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kako trenutačno razvija svoju karijeru

Foto: screenshot/
76 komentara

Vesna Pisarović se nije odlučila vratiti na hrvatsku scenu, već se to dogodilo vrlo spontano i neplanirano. Još mi je uvijek sve pomalo nestvarno. Dogodila se Brucošijada na FER-u pa koncert u Varaždinu. Mislila sam da nitko neće znati niti jednu moju pjesmu, a dogodila se euforija. Još uvijek imam osjećaj da je to sve skrivena kamera, rekla je Vesna Pisarović.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VESNOM PISAROVIĆ:

Davne 2006. godine odlučila je napraviti zaokret u svojoj karijeri i iselila je iz Hrvatske kako bi se dodatno obrazovala u glazbi. A dotad je već ostvarila zavidnu karijeru. Nizala je hit za hitom, bila u tridesetima, studirala i daljnje obrazovanje bila je logična odluka. Da su se Hrvati zaželjeli pop ikone koja je obilježila djetinjstvo i mladost generacija 80-ih i 90-ih dokazuju pune dvorane i česti koncerti i 16 godina nakon vrhunca njezine karijere. Za YouTube kanal 24sata Vesna Pisarović odgovorila je na naša 24 pitanja. 

- Dosad su mi najdraže pjesme 'Da znaš' i 'Neka ljudi govore'. Stih i melodija su se u tim pjesmama naprosto dogodile - rekla je Vesna. 

Kad je stvarala hitove, nikako nije pomislila da će se te pjesme slušati i danas. 

- Tada sam živjela u sadašnjosti i radila sam ono u što sam vjerovala. I uvijek radim ono u što vjerujem, ali nisam se nadala da će se nakon 10, 12 godina dogoditi ovaj trenutak i da ću vas moći pozvati na koncert u Domu sportova koji ću napraviti baš po svom - rekla je te priznala kako se nikad nije dobro nosila sa slavom. 

viktor zmegac | Autor: Mateja Vrckovic/HaloPix/PIXSELL Foto: Mateja Vrckovic/HaloPix/PIXSELL

- Uvijek sam voljela svoju publiku i voljela sam pjevati, ali nikada nisam voljela biti javna osoba. Imala sam periode kada sam se skrivala pod perikama, stavljala sam kape, nosila velike kapute... Paralelno sam vodila dva života. Bila sam studentica kroatistike i fonetike. Šuljala sam se i bila sam kao špijun - objasnila je. Sa kolegama s estrade se nikad nije družila. Kaže kako su to tek bili susreti na određenim festivalima iza pozornice, a evente i partyje je uvijek izbjegavala.

Svi pamtimo njezin eurovizijski nastup 2002. godine kada je s pjesmom 'Sasvim sigurna' ušla u finale i u konačnici osvojila 12. mjesto. Vesna ni sada nije isključila mogućnost da se ponovno prijavi na Doru.

- Eurosong je kao onaj prsten iz trilogije Gospodar prstenova. Malo ga želiš, malo ne, ali nikad ne reci nikad - rekla je. Uz pjesmu 'Sasvim sigurna' vežu je, kaže, nevjerojatne emocije, a pamti samo lijepe trenutke. 

vesna pisarovic | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL Trenutačno sa suprugom živi u Berlinu, ali se često zbog posla vraća u Zagreb. 

- Kad sam u Berlinu onda maštam o Zagrebu, a kad sam u Zagrebu onda bih natrag u Berlin - rekla nam je. 

Intervju s Vesnom Pisarović pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Pratite naš kanal jer uskoro i izlazi video u kojem Vesna komentira svoj nastup na Dori 2002. godine. 

POGLEDAJTE ZENZACIJU S IVANOM ŠARIĆEM: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message