Obavijesti

Video

Komentari 2

Otkrili tajne na 'Poligrafu': Šola se ljutila, Knoll se upucavali sportaši, Šebalj izazvao nesreće

Otkrili tajne na 'Poligrafu': Šola se ljutila, Knoll se upucavali sportaši, Šebalj izazvao nesreće
1

Škakljiva pitanja i priznanja koja su iznenadila sve. Prošla sezona 'Poligrafa' oduševila je publiku, a uskoro kreće nova, treća sezona. Pratite je na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Ako se pojave borice kada budem starija, ići ću to srediti. Nemam problema s plastičnim operacijama i estetskim korekcijama, priznala je Hana Rodić u drugoj sezoni 'Poligrafa' inspektoru. No, nije samo ona otkrila sve svoje tajne. Bili su tu i naš najpoznatiji automobilist Juraj Šebalj, influencerica Ivana Knoll, reality zvijezda Ines Petrić i brojni drugi.

UPALITE PODSJETNIK ZA PRVU EPIZODU NOVE SEZONE:

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll priznala je da su joj ta titula nije još uvijek dosadila jer bez nje vjerojatno ne bi stekla slavu kakvu ima danas. A otkrila je i kako su joj se upucavali razni nogometaši.

- Upucavali su mi se i domaći i strani. Očito sam popularna u tim krugovima - priznala je Knoll.

Naš najpoznatiji automobilist Juraj Šebalj, koji je ujedno i voditelj serijala 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE 'Zvijezde vrište', na 'Poligrafu' je priznao kako je uzrokovao prometnu nesreću, ali i da je vozio bez vozačke dozvole.

POGLEDAJTE NAJBOLJE TRENUTKE PROŠLE SEZONE:

- To je bilo s tatom kada sam bio maloljetan. Bilo je u kontroliranim uvjetima i nisam imao potrebu sam to ići raditi - priznao je Šebalj.

A uskoro krećemo s novom, još paprenijom sezonom. Nove zvijezde stale su nasuprot našeg inspektora. Znojili se, crvenili, odali svoje tajne, jer, koliko god se trudili, poligraf nisu mogli prevariti.

U novoj sezoni tako ćete gledati priznanja najatraktivnije hrvatske pjevačice Lidije Bačić, bodybuildera i interventnog policajca Stjepana Urse, glumce Momčila Otaševića i Jana Kerekeša, Playboyevu zečicu Enu Friedrich, idole generacije Z - Mimiermakeup i Marka Vuletića te mnoge druge.

Novu sezonu moći ćete pratiti petkom na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim TikTok, Facebook i Instagram profilima te na 24sata.hr.

POGLEDAJTE NAJAVU NOVE SEZONE:

VIDEO

Na Videoteci 24sata možete proći sav sadržaj 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Više od 1400 videa 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE, JoomBoosa, Miss 7 u HD kvaliteti na jednom mjestu. Posjetite videoteka.24sata.hr i uživajte u najbolje video sadržaju u regiji.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje provedeno je u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno