Obavijesti

Video

Komentari 11

Petra (18) pokušala prizemljiti helikopter: Znojila se od straha

Petra (18) pokušala prizemljiti helikopter: Znojila se od straha
1

Popularna youtuberica Petra Dimić (18) u sklopu JoomBoosovog serijala "Što bi bilo kad bi bilo" učila je kako letjeti helikopterom i postala je pilot na jedan dan. Bilo je jako uzbudljivo

VIDEO

Youtubericu Petru Dimić (18) smo u sklopu serijala Što bi bilo kad bi bilo stavili u ludu situaciju. Morala je provesti dan kao pilotkinja u helikopteru. Iako je za nju to bilo ostvarenje snova, ekipa Joomboosa priredila joj je iznenađenje - i to neugodno. 

POGLEDAJ VIDEO:

Nije joj bilo jasno što se događa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bez ikakve obuke, kao pravu amaterku stavili su je na test izdržljivosti. Kako će reagirati u napetnim i stersnim situacijama? Kako bi reagirala da se nađe u helikopteru u kojem je pozlilo i pilotu i kopilotu? Bi li ga uspjela sama prizemljiti? 

Petru Dimić, koja je kao mala sanjala da će postati upravo pilotkinja, ubacili su u Full flight simulator, u Hel centru za obuku pilota, u totalno kul gadget koji ima čak 99,9 posto funkcija kao pravi helikopter. 

Ovdje na obuku dolaze vojnici iz cijelog svijeta. Pritisak je time bio veći.

- Strah me da se ne bih slupala, ali evo, vidjet ćemo sve - rekla je Petra i hrabro ušla u simulator. Prvo što je rekla bilo je: 

- Ovo je toliko realno! Kao da sam u zraku, kao da sam stvarno pilotkinja! ne mogu vjerovati! - rekla je. U početku je sve išlo glatko, a onda su je treneri iz Heli centra stavili u nemoguću situaciju. Odglumili su da su ostali bez oba motora i ona se morala snaći u dramatičnoj situaciji. U novoj epizodi Joomboos serijala, Što bi bilo kad bi bilo?, pogledajte kako se snašla.

Stručnjak iz Heli Centra

U ovoj epizodi sudjelovao je i stručnjak Matija Borovečki iz Heli Centra Krapinske Toplice. 

- Pravog pilota čini koordinacija ruku, nogu, bistre glave, brzog donošenja odluka. Nema straha od visine, tu moraju biti i visoka fizička i mentalna sprema. Jednostavno se morate roditi za to - objasnio je Borovečki. 

Avantura na Zip Lineu

Petra je uz pomoć genijalne ekipe taj dan pobijedila i strah od visine. Ekipa ju je stavila pred izazov života. S povezom na očima odveli su je na avanturu u Pazinsku jamu. Morala se spustiti Zip lineom iznad jame duboke 100 metara. Nije joj bilo svejedno, ali smogla je snagu i nije odustala. Bravo, Petra!

 

Let na simulatoru - Pogledaj video:

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang