Obavijesti

Video

Komentari 18

Petreković: "Na Euroviziji mi je snimatelj pao niz provaliju"

Iako snimanje spota za Euroviziju na Sljemenu možda zvuči idilično, članu žirija Mariu Petrekoviću ono je bilo traumatično, ali smiješno iskustvo. Doznajte što se dogodilo, te kako osvojiti put u Hollywood!

VIDEO

Voditelj i komičar Mario Petreković za JoomBoos je ispričao zabavnu anegdotu prilikom jednog snimanja dok mu je društvo pravio njegov pas Doli.

- To je bilo u četiri ujutro na Sljemenu. Snimatelj je išao unazad i samo je odjednom nestao. Bila je provalija tamo, od negdje četiri metra i on je tako pao dole. Bilo je to smiješno, a njemu bolno. - našalio se Petreković, nadodavši kako ipak nije otišao na Euroviziju jer nije imao vezu.

Ako i vi mislite da svojim šalama možete osvojiti Hrvatsku, prijavite se na Videostar!

Pokretanje videa...

02:06

- Svakako se prijavite na Videostar i ne propustite životnu priliku, putovanje u Hollywood - izjavio je Petreković. Ovo je doista životna prilika jer osim putovanja u Hollywood možeš osvojiti i ugovor s JoomBoosom.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. Prijave traju do 22.10. 2017.

Vrijeme je da izađete iz ormara i i prestanete se skrivati unutar vlastitih zidova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno