Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petreković: "Na Euroviziji mi je snimatelj pao niz provaliju"

Iako snimanje spota za Euroviziju na Sljemenu možda zvuči idilično, članu žirija Mariu Petrekoviću ono je bilo traumatično, ali smiješno iskustvo. Doznajte što se dogodilo, te kako osvojiti put u Hollywood!

18 komentara

Voditelj i komičar Mario Petreković za JoomBoos je ispričao zabavnu anegdotu prilikom jednog snimanja dok mu je društvo pravio njegov pas Doli.

- To je bilo u četiri ujutro na Sljemenu. Snimatelj je išao unazad i samo je odjednom nestao. Bila je provalija tamo, od negdje četiri metra i on je tako pao dole. Bilo je to smiješno, a njemu bolno. - našalio se Petreković, nadodavši kako ipak nije otišao na Euroviziju jer nije imao vezu.

Ako i vi mislite da svojim šalama možete osvojiti Hrvatsku, prijavite se na Videostar!

- Svakako se prijavite na Videostar i ne propustite životnu priliku, putovanje u Hollywood - izjavio je Petreković. Ovo je doista životna prilika jer osim putovanja u Hollywood možeš osvojiti i ugovor s JoomBoosom.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. Prijave traju do 22.10. 2017.

Vrijeme je da izađete iz ormara i i prestanete se skrivati unutar vlastitih zidova.

 

Foto: JoomBoos

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message