Obavijesti

Video

Komentari 4

Plesao za Lady Gagu u štiklama pa skoro poginuo: 'Imao sam 16 prijeloma i bio klinički mrtav'

Plesao za Lady Gagu u štiklama pa skoro poginuo: 'Imao sam 16 prijeloma i bio klinički mrtav'
1

Strastveni splitski plesač i koreograf Alen Sesartić (40) tog se kobnog dana uputio prema Srbiji kako bi koreografirao za popularnu grupu Hurricane. Malo je mogao znati što će mu se po putu dogoditi...

VIDEO

Imao sam 16 prijeloma. Četrdeset minuta je trebalo da nam netko pozove pomoć, a tada je u Lici bilo -20 i snijeg. Bio sam klinički mrtav, a najgore u cijeloj situaciji je što je netko sa skrivenog broja nazvao moju mamu i rekao da sam poginuo, komentirao je hrabri Alen koji je u prvom mjesecu ove godine doživio tešku prometnu nesreću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Alen Sesartić je jedan od najtraženijih plesača i koreografa u regiji. Već su ga u vrlo ranoj dobi zamijetili te je Alenu ubrzo ples postao karijera. 

- Točno se sjećam. Bila je 1999. godina i Doris Dragović je taman pobijedila na tadašnjem Eurosongu. Iako sam bio dijete od 17 godina, vidio sam je na cesti, prišao joj i rekao da želim koreografirati za nju. Iako je tada bila zbunjena, nakon nekoliko me mjeseci pronašla te je to bio moj prvi angažman za tako veliku zvijezdu - komentirao je Alen.

S hrvatske estrade Alen je radio s Ninom Badrić, Jelenom Rozgom, grupom Divas, ET, Magazinom, TBF-om, Oliverom Dragojevićem, Severinom i brojim drugim, a od stranih izvođača može se pohvaliti kako je plesao za Lady Gagu, Whitney Houston, Alexandru Burke, Innu, Avicii i ostale.

- 3.1. sam dobio poziv da budem korograf za Srpsku predstavnicu za Eurosongu. Međutim kako su bili praznici, avionskih letova nije bilo te sam se odlučio s poznanikom otići autom do Zagreba.

Na dan putovanja, 5.1.2021., Alen je osjećao veliku nelagodu i strah. Ušavši u automobil s poznanikom, molio ga je da vozi oprezno i da uspori osjećajući ono što dolazi.

- Iduće što znam je da je auto sa 160 km/h proklizao, čuo sam vrisak i u toj sekundi uspio jaknu staviti preko očiju da ne vidim što se događa. Udarili smo u zaštitnu ogradu i auto se okrenuo nekoliko puta, a mi smo završili na boku - dodao je Alen.

Iako se Alenu činilo kao da je prošla jedna minuta do njegove ponovne svijesti, istina je da je prošlo više od sat vremena i da su ležali na -20 dok je padao snijeg.

- Pojas mi je prikliještio vrat i počeo sam se gušiti kako mi je jezik upao u grlo, srećom poznanik ga je u zadnji čas izvadio nakon čega je i on pao u nesvijest - komentirao je Alen nesreću.

Uz to, Alen je doživio i kliničku smrt, a po dolasku u bolnicu otkrili su da ima i 16 fraktura. Unatoč tome što su mu doktori rekli da neće više moći hodati, to mu nije bila najteža stvar za prihvatiti.

- Najteže mi je bilo kada je netko s nepoznatog broja nazvao moju mamu i rekao joj da joj je sin poginuo - komentirao je uplakani Alen, još pod dojmom svega što se dogodilo.

Unatoč prognozama i teškom stanju u kojemu se našao, Alen nije odustajao. Odlučio je sam raditi na sebi najbolje što može i izvući se iz depresije te nakon deset mjeseci Alen ponovno pleše i hoda, a trenutno trenira i djecu koja mu svakoga dana daju smisao i osmijeh na lice.

- Što se moje poruke za kraj tiče, želim samo reći da se uvijek treba uzeti stvar u svoje ruke i ne odustajati. Svaki čovjek u sebi ima nevjerojatnu snagu, samo je treba pronaći - komentirao je Alen Sesartić za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Serijal 'MOJA PRIČA' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno