Obavijesti

Video

Komentari 18

Pobjednica 'Zadruge' vrištala sa Šebaljem: 'Jaooo, povratit ću! Ti si lud, baš mi je muka, strašno'

Pobjednica 'Zadruge' vrištala sa Šebaljem: 'Jaooo, povratit ću! Ti si lud, baš mi je muka, strašno'
5

Osječanka Iva Grgurić (27) nova je gošća serijala 'Zvijezde vrište'. Pobjednica 'Zadruge' sjela je u auto s Jurajem Šebaljem i učila driftati, okretati auto pod ručnom, a zadala je i Šebalja 'kontra izazov'

VIDEO

Kao što se žene ne pita za godine, tako se muškarce ne pita za konje, rekao je Juraj Šebalj svojoj novoj gošći Ivi Grgurić kada su sjeli u auto. Pobjednica 'Zadruge' u serijalu 'Zvijezde vrište' koji možete pratiti na YouTube kanalu 24sata ispričala je Šebalju svoje iskustvo u Zadruzi te učila driftati i okretati auto pod ručnom.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde vrište s Ivom Grgurić

- Odlučila sam da trebam napraviti nešto novo u svom životu i zato sam ušla u 'Zadrugu'. Volim izazove. Oko 10 mjeseci sam provela tamo - objasnila je Iva Šebalju koji je to usporedio s vojskom. U showu je vrlo brzo stekla popularnost i osvojila fanove, a to dokazuje i njezin Instagram profil. Iva kaže kako je prije ulaska u 'Zadrugu' imala oko osam tisuća pratitelja, a sada ih ima 153.000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su se lagano vozili, Šebalj je odlučio dodati gas. Počeo je driftati stazom, a Ivu je natjerao da pjeva. Pokušala je pobjednica Zadruge zapjevati 'Ave Maria', ali nije išlo. Počela je vrištati, a omakla se i pokoja psovka, no Šebalj nije prestajao s driftom već ju je odlučio 'izmaltretirati' do kraja.

- Otpast će mi trepavice. Pa ti si lud! Muka mi je, povratit ću - vrištala je Iva dok je Šebalj ludovao stazom. Juraj je pomislio da Iva samo glumi da joj zlo pa je odlučio još malo driftati s njom, a zatim joj i dati volan u ruke.

Nakon što joj se pri prvom pokušaju kretanja auto ugasio, Iva je iz druge ipak uspjela. Prvi zadatak koji je trebala odraditi bio je okrenuti auto pod ručnom. Iva se nije dobro snalazila pa joj je Šebalj odlučio asistirati. Nakon što je uspjela okrenuti auto pod ručnom, Iva je krenula i s driftom.

- Spalili smo kuplung malo, nećemo više driftati - rekao je Šebalj nakon Ivinog pokušaja drifta. No, kako ne bi samo Iva obavljala sve zadatke, na red je došao i Šebalj. Morao je pozirati s njezinim psom, pomerancom Leom.

- Moraš stati kod auta i malo izbaciti kuk - objašnjavala je Iva Šebalju koji je zadatak i odradio.

Što se sve događalo u autu i kako je izgledao Ivin drift, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zvijezde vrište s Ivom Grgurić 10:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković