Obavijesti

Video

Komentari 11

Poklonila svom mužu vožnju sa Šebaljem: 'Di ćeš bolje od toga'

Poklonila svom mužu vožnju sa Šebaljem: 'Di ćeš bolje od toga'
5

Posebno izdanje serijala Zvijezde vrište na Valentinovo priredilo je veliko iznaneđenje za Šebaljeva obožavatelja Marka Vraneša. Njemu je supruga Svjetlana poklonila vožnju s najboljim hrvatskim reli vozačem

VIDEO

Automobili, ćevapi i Šebalj, di ćeš bolje toga, rekla je Svjetlana Vraneša. Ona je suprugu Marku poklonila vožnju s legendarnim Šebaljem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svjetlana mi je slala poruku, željela je iznenaditi svog Marka i pokloniti vožnju sa mnom - rekao je Šebalj prije same vožnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marko nije krio oduševljenje po dolasku na trkaču stazu. Kao par već godinama prate Šebalja i uživaju u svakoj epizodi serijala Zvijezde vrište koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata. 

- Supruga mi je samo rekla da se spremim i da me negdje vodi. Ja sam iste sekunde znao o čemu je riječ. Osjetio sam to - objašnjava Marko. 

- Oduvijek su nam automobili glavna tema razgovora. Zaljubljeni smo u njih i volimo brzinu, drift i adrenalin - rekla je Svjetlana dok je Šebalj jurio po trkaćoj stazi s njezinim mužem. Rekla je i kako je sigurna da Marka nije strah jer ga Juraj vozi.

- Mislim da mi je ovo vrhunac poklona za Valentinovo, jednostavno nemoguće je ovo nadmašiti - kaže supruga. Ovaj par je u vezi već 12 godina, a imaju i dvoje djece. 

Upoznali su se u jednom kafiću, a u prvih nekoliko pokušaja Marko nije uspio osvojiti Svjetlanu. Ipak, nakon nekoliko poziva na kavu otišli su na prvi spoj. Kao datum početka njihove veze uzimaju upravo Valentinovo 2008. godine. 

- Bila sam tvrd orah, tek nakon godinu dana sam prvi put izašla na spoj s Markom - objašnjava Svjetlana. 

Marko tvrdi da u braku podjednako voze automobil. Ipak, kada se radi o dužim putovanjima Marko ne prepušta volan svojoj izabranici.

- Imao sam prije automobil na zadnji pogon, a sada kada su tu obitelj i djeca morali smo uzeti nešto tome prilagođeno - odgovara Marko Šebalju na pitanje o tome preferira li driftanje i adrenalin na stazi. 

- Hvala ti ljubavi na ovom predivnom poklonu - rekao je Marko svojoj supruzi koja ga je dočekala odmah po završetku vožnje.

- Meni se jednostavno srce para, predivno - zaključio je Juraj Šebalj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković