Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Poklonila svom mužu vožnju sa Šebaljem: 'Di ćeš bolje od toga'

Posebno izdanje serijala Zvijezde vrište na Valentinovo priredilo je veliko iznaneđenje za Šebaljeva obožavatelja Marka Vraneša. Njemu je supruga Svjetlana poklonila vožnju s najboljim hrvatskim reli vozačem

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12 komentara

Automobili, ćevapi i Šebalj, di ćeš bolje toga, rekla je Svjetlana Vraneša. Ona je suprugu Marku poklonila vožnju s legendarnim Šebaljem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svjetlana mi je slala poruku, željela je iznenaditi svog Marka i pokloniti vožnju sa mnom - rekao je Šebalj prije same vožnje.

Marko nije krio oduševljenje po dolasku na trkaču stazu. Kao par već godinama prate Šebalja i uživaju u svakoj epizodi serijala Zvijezde vrište koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata. 

- Supruga mi je samo rekla da se spremim i da me negdje vodi. Ja sam iste sekunde znao o čemu je riječ. Osjetio sam to - objašnjava Marko. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL - Oduvijek su nam automobili glavna tema razgovora. Zaljubljeni smo u njih i volimo brzinu, drift i adrenalin - rekla je Svjetlana dok je Šebalj jurio po trkaćoj stazi s njezinim mužem. Rekla je i kako je sigurna da Marka nije strah jer ga Juraj vozi.

- Mislim da mi je ovo vrhunac poklona za Valentinovo, jednostavno nemoguće je ovo nadmašiti - kaže supruga. Ovaj par je u vezi već 12 godina, a imaju i dvoje djece. 

Upoznali su se u jednom kafiću, a u prvih nekoliko pokušaja Marko nije uspio osvojiti Svjetlanu. Ipak, nakon nekoliko poziva na kavu otišli su na prvi spoj. Kao datum početka njihove veze uzimaju upravo Valentinovo 2008. godine. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL - Bila sam tvrd orah, tek nakon godinu dana sam prvi put izašla na spoj s Markom - objašnjava Svjetlana. 

Marko tvrdi da u braku podjednako voze automobil. Ipak, kada se radi o dužim putovanjima Marko ne prepušta volan svojoj izabranici.

- Imao sam prije automobil na zadnji pogon, a sada kada su tu obitelj i djeca morali smo uzeti nešto tome prilagođeno - odgovara Marko Šebalju na pitanje o tome preferira li driftanje i adrenalin na stazi. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL - Hvala ti ljubavi na ovom predivnom poklonu - rekao je Marko svojoj supruzi koja ga je dočekala odmah po završetku vožnje.

- Meni se jednostavno srce para, predivno - zaključio je Juraj Šebalj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message