Video

Komentari 37

Poznati youtuber Baka Prase 'uhićen' u Zagrebu: 'Nitko nam nije rekao da trebamo dozvolu'

Poznati youtuber Baka Prase 'uhićen' u Zagrebu: 'Nitko nam nije rekao da trebamo dozvolu'

U specijalnoj i nikad objavljenoj epizodi najpopularnijeg JoomBoosova serijala 'Prank'd' Baka Prase i njegov prijatelj, youtuber Choda, "uhićeni" su u centru Zagreba. Inspektori su ih priveli jer nisu imali dozvolu za rad

Gospodo, vi već nekoliko dana radite u Zagrebu, a državljani ste Srbije i nemate radnu dozvolu", započeo je ispitivanje glumac Mladen koji je dobio ulogu inspektora u ovoj epizodi. Baka Prase i Choda bili su zbunjeni jer, tvrde, nisu znali da im za ovo treba dozvola. 

- Ali nama to nitko nije rekao. Bili smo samo gosti na JoomBoosu - branio se Baka, ali lažni inspektori bili su nemilosrdni.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Meni je jako žao, ali prema zakonima EU moramo vas kazniti zbog ovakvog postupanja. Europska Unija je nemilosrdna prema ovakvim prijestupima - objašnjavao im je Mladen, a Baki i Chodi bilo je sve više i više neugodno, jer nisu znali kako će situacija završiti.

Dok se drama događala, Baka je zamolio "inspektore" da se na trenutak udalji kako bi "obavio važan poziv".

Koga je Baka nazvao, je li se uspio izvući i proći bez kazne te kako su on i Choda reagirali kad su shvatili da im je JoomBoosov youtuber, Magic Leon, samo jako dobro smjestio, pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.