Puljanin Ivan Vitasović: Imao sam 150 kg i krenuo u MMA, sad se borim za titulu prvaka! | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 1

Puljanin Ivan Vitasović: Imao sam 150 kg i krenuo u MMA, sad se borim za titulu prvaka!

Pulski Trojan mogao bi u svoje vitrine ubaciti još jedan pojas iz FNC promocije. Protivnik mu je Oli Thompson, a kako je Vitasović najavio meč te što mu je poručio Zelg Galešić, pogledajte u videu...

VIDEO

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

VIDEO Njemačka puna navijača, a u fan zoni nema ni žive duše! Pogledajte rigorozne mjere...

BERLIN - Fan zona u Berlinu nalazi se odmah pored najpoznatije gradske atrakcije, Brandenburških vrata. Navijači će imati puno prostora, a moći će uživati i u velikom videozidu. Međutim, ulaz u fan zonu strogo je kontroliran od strane policije, koja detaljno pregledava svakog čovjeka i torbu. Ulaz u fan zonu moguć je samo u određenim terminima.

Pokretanje videa...

Berlin 01:21

VIDEO 'Hrvati, pa vi igrate tek sutra!': Nijemci u čudu, kockice dominiraju ulicama Berlina...

BERLIN - Hrvati, pa vi tek igrate sutra... Čudili su se njemački prolaznici koji su u središtu Berlina naišli na gomilu hrvatskih navijača. Iako 'vatreni' igraju protiv Španjolske tek u subotu (18 sati) već su se u petak prijepodne počeli skupljati na ulicama Berlina. Tamo pjevaju navijačke pjesme i vesele se velikom natjecanju.

Pokretanje videa...

Hrvatski i španjolski navijači 01:18

Iz Slavonije za Berlin ukrašenim BMW-om: 'Gdje god stanemo, svi se žele fotografirati s njim'

NA PUTU ZA BERLIN - Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda ukrasili su BMW u crvene i bijele kvadratiće pa krenuli u Berlin podržati Vatrene. - Naš automobil je prava atrakcija na putu, gdje god da stanemo, najmanje se sto ljudi želi fotografirati s njim. Kinezima smo najinteresantniji - ispričalo nam je veselo društvo.

Pokretanje videa...

Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda krenuli na utakmicu 01:20

VIDEO 'Vatreni' stigli u Berlin: Modrić izazvao oduševljenje navijača, pozdravljali i Broza

BERLIN - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u petak oko 13 sati pred hotel Ritz-Carlton. Tamo će 'vatreni' prenoćiti uoči prve utakmice Eura protiv Španjolske (subota, 18 sati). Luka Modrić izazvao je oduševljenje navijača koji su skandirali: 'Luka, Luka', a pozdravili su i Brozovića.

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija stigla pred hotel 03:06

VIDEO Čuvajte se dima! Vlasti u Kambodži spalile više od 4 tone heroina, kokaina i marihuane...

KAMBODŽA: Ukupno smo danas spalili 4,1 tona droga, većinom kokaina, heroina i marihuane. Na crnom tržištu vrijednost droga bi dosegla oko 67 milijuna dolara, poručuju iz policije Kambodže nakon spaljivanja ogromne količine narkotika. "Mi nismo država koja proizvodi drogu, ali kriminalci koriste naš teritorij za tranzit opojnih sredstava", dodaju iz policije.

Pokretanje videa...

U Kambodži spalili više od četiri tone droge 02:59

Pilot Selak objavio nevjerojatnu snimku: 'Padobran mi se nije ispravno otvorio, vitlao me...'

Čuveni pilot Ivan Selak je u novoj Facebook objavi opisao kakve je imao probleme prilikom skakanja s padobranom. Sve je zabilježio snimkom. - Dakle padobran se nije otvorio onako kako treba (jedna strana) i počeo me vitlati ko malog majmuna. Događa se - napisao je

Pokretanje videa...

Pilot Selak imao problem pri skoku s padobranom: 'Počeo me vitlati kao malog majmuna!' 03:18

Za koga će Sarajlije navijati na Euru? 'Za Englesku, volio bih da se pobjeda vrati kući'

Pitali smo prolaznike u Sarajevu za koga će navijati na Euru i dok su neki za 'komšije', drugi ipak prednost daju inozemstvu
VIDEO

VIDEO Tuča u Širokom Brijegu zabijelila ulice: Vjetar lomio drveće, oštećeni i automobili

ŠIROKI BRIJEG, BiH - Nevrijeme je u četvrtak popodne zahvatilo područje Širokog Brijega i Gruda. Puhao je snažan vjetar koji je lomio grane, a oštećeno je i nekoliko automobila te poljoprivredni usjevi. Na tom je području proglašeno stanje prirodne katastrofe, a građani štetu mogu prijaviti u roku od osam dana, prenose lokalni mediji.

Pokretanje videa...

BiH: Tuča 'poharala' Široki Brijeg 01:08

VIDEO Hrvatski navijači stali u prašku pivnicu u kojoj je Hajduk osnovan. Pogledajte spektakl!

PRAG - Brojni su automobili i kombiji s hrvatskim obilježjima na putu prema Berlinu, naši navijači krenuli su iz svih dijelova Europe, a dio je stao putem u Pragu, gdje je u četvrtak navečer nas stotinjak napravilo pravu feštu u slavnoj pivnici “K Fleku”, u kojoj je osnovan Hajduk. Cijelu smo večer pjevali navijačke pjesme, na oduševljenje ostalih gostiju, javio nam se naš čitatelj.

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači na putu do Berlina napravili pravu feštu u slavnoj pivnici “K Fleku” 01:25