Video

Komentari 0

Rasplakali mnoge: Nježno pjeva supruzi koja boluje od tumora

Rasplakali mnoge: Nježno pjeva supruzi koja boluje od tumora

Roslyn Singleton je prvi puta počela primjećivati da nešto nije u redu 2008. dok je služila u mornarici. Pet godina nakon toga, 2013. su joj prvi put dijagnosticirali tumor na mozgu

Rak je za mene blagoslov. Govorim ljudima da će, bez obzira kroz što prolaze, sve biti u redu, kaže Amerikanka Roslyn Singleton. Dok je služila u mornarici 2008., počela je primjećivati da nešto nije u redu, a 2013. prvi su joj puta dijagnosticirali tumor na mozgu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Roslyn, koja se opet bori s tumorom na mozgu, ispričala je kako je prva borba bila agresivnija, a tumor je tada bio veličine naranče. Kada je upoznala Raya 2018., sadašnjeg supruga, živjela je bez tumora, no već u listopadu 2019. opet su joj ga dijagnosticirali.

- Nisam očekivala da će se tumor vratiti. Bila sam mlada, pazila sam na sebe, nisam jela svinjetinu - ispričala je Roslyn, kojoj u borbi pomaže i suprug Ray. Video njegovog nježnog pjevanja dok je sa suprugom postao je viralni hit i raznježio mnoge.

- Htio sam napraviti nešto što će joj vratiti osmijeh na lice - ispričao je Ray koji je svoju ljubav prema glazbi usmjerio u hrabrenju svoje supruge.

Video njegovog pjevanja na Instagramu je pregledan više od 17 milijuna puta, a javio im se čak i tim pjevača Daniela Caesara čiju je pjesmu Ray otpjevao.

- Rekli su nam da ih je naš video inspirirao, a pozvali su nas i na jedan glazbeni festival - ispričao je Ray. Roslyn sada čeka teška borba, a Ray joj svojim pjevanjem i podrškom nastoji što više olakšati tu situaciju.

POGLEDAJTE I KAKO SE SNJEŽANA BORILA S KARCINOMOM DOJKE: