Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riješite ovu anketu i pomozite nam u kampanji protiv nasilja!

Sudjelovanjem u anketi pomažete anti-bullying kampanju JoomBoosa, kojoj je cilj dobiti uvid u stavove roditelja vezane uz nasilje među mladima te podići svijest o ovom sve raširenijem društvenom problemu

Foto: dreamstime
19 komentara

Problem nasilja među mladima u Hrvatskoj je ogroman, a brojke su poražavajuće. Posebice kad je riječ o nasilju putem interneta. Prema nekim podacima, čak je 25% djece doživjelo nasilje na internetu, dok samo 7% djece nikad nije imalo nikakvo neugodno iskostvo na internetu.

RIJEŠITE ANKETU O VRŠNJAČKOM NASILJU I RECITE NAM SVOJ STAV

Kako bi podigli svijest o ovom velikom problemu i potaknuli promjene među mladima, JoomBoos pokreće antibullying kampanju. Cilj kampanje je iskoristiti moć influencera kako bi se pokrenula borba protiv svih vrsta nasilja, educirati roditelje i mlade iskustvima stručnjaka, djece, mladih i drugih roditelja te potaknuti djecu da se ne boje potražiti pomoć ako proživljavaju nasilje.

Ali, treba nam i vaša pomoć,  a trebate samo riješiti kratku anketu koja se nalazi u nastavku kako bismo dobili uvid u vaš/njihov stav i iskustva s nasiljem među mladima. 

Riješite anketu:

Na ovom linku riješite kratku anketu o vršnjačkom nasilju i pomozite nam u pokretanju ove važne kampanje!

Rezultate ankete i savjete kako se izboriti i smanjiti bullying među mladima ćemo objaviti u siječnju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message