Obavijesti

Video

Komentari 7

Rudolf odustao od Božića: 'Više nikada ne želim djeci razvoziti tvoje besmislene poklone...'

Rudolf odustao od Božića: 'Više nikada ne želim djeci razvoziti tvoje besmislene poklone...'
2

24sata Oriđiđi produkcija vam je u suradnji s Kerekesh Teatrom pripremila novu sezonu Kerekesh showa pod nazivom 'Novonormalni Djed Mraz'. Novu epizodu gledajte u petak u 12 sati na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Ni Rudolf nije što je nekad bio...Naš Rudolf nalazi se u Međimurju u Železnoj gori i trenutno nema zube. Jedva ga se razumije što govori, no jasno je da ne želi pomoći našem Djedu Mrazu. Prilikom pakiranja poklona Baka Mraz ima žutu minutu i više ne želi slušati jadikovke Djeda Mraza stoga dolazi s rješenjem. Velikim rješenjem, komentirao je Jan Kerekeš o novoj epizodi 'Novonormalnog Djeda Mraza'.

POGLEDAJTE VIDEO: 4. EPIZODA NOVOG KEREKESH SHOWA

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u blagdanskom duhu gdje pratimo sve zgode 'Novonormalnog Djeda Mraza'. On je sve ono što nikada niste mogli zamisliti, a u četvrtoj epizodi vam predstavljamo što se dogodi kada Rudolf ne pristane voziti saonice na Božić.

U prvoj epizodi je naš Novonormalni Djed Mraz odlučio prihvatiti posao preko burze, u drugoj je pronašao Baku Mraz, u trećoj je nabavio saonice, a sada se priča nastavlja...Došao je do Rudolfa i tražio ga za pomoć u raznošenju poklona.

- Kaj si ti misliš! Da možeš dolaziti tu na moj teren i tražiti me uslugu? Ma ti si budala! - komentirao je Rudolf kada su Djed i Baka Mraz došli po njega.

Uz to dodao je kako više nikada ne želi voziti Djeda Mraza ni njegove besmislene poklone i otišao kao da se ništa nije dogodilo. Djed Mraz je bio pogođen onime što se dogodilo. Druge opcije nije bilo. Ipak, Baka Mraz se dosjetila odličnog rješenja!

- Ja sam ti rekla da imam ideju! Ništa nije izgubljeno i ako ja tako kažem, tako i mislim! - dodala je oduševljeno Baka Mraz i krenula u pripremu onoga što je naumila.

Uskoro se pojavila s vozilom vučne službe i uspješno spasila i ovaj Božić.

POGLEDAJTE VIDEO: 3. EPIZODA KEREKESH SHOWA

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh Teatra, a ispričao nam je i kako je provodio Božić kao dijete.

- Kad sam bio mlad i glup s raketama smo gađali aute. Bilo nam je zabavno sve dok se jedan vozač nije zaustavio i trčao je brže od nas. Još sad me boli lijevo uho za koje me nategnuo i dignuo 20 cm od zemlje - dodao je Jan.

Uz to, komentirao je i na kojim sve projektima radi za božićne blagdane.

- Osim snimanja serijala "Novonormalni Djed Mraz" i više od dvadeset predstava u prosincu, čeka nas snimanje božićnih video čestitki za nekoliko firmi koje su prepoznale naš trud i kvalitetu i puno posla oko novih proizvoda na našoj web trgovini KerekeSHOP. Osmislio sam novu seriju proizvoda pod nazivom "Tu sam najjači", a u ponudi su majice, pregača, muške bokserice i sjekira. Samo za najjače. Uz posao svakako ću biti više s obitelji i nadam se i negdje otputovat na par dana. Pa makar i unutar županije - komentirao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode