Obavijesti

Video

Komentari 7

Šebalj izazvao Dražena Forgača na guranje automobila: 'Čestitaj mi, ja sam pravi pobjednik...'

Šebalj izazvao Dražena Forgača na guranje automobila: 'Čestitaj mi, ja sam pravi pobjednik...'
5

Forgač na driftanje nije ni trepnuo, ali ga je zato dočekao izazov u guranju automobila. Bilo je napeto, a tko je odnio pobjedu? Forgy ili Šebalj? Procijenite sami...

VIDEO

Dražen je osnovao MMA ligu u Hrvatskoj i zaslužan je za razvoj, ja to cijenim jer se radi o sportu, rekao je Juraj Šebalj na samom početku nove epizode serijala Zvijezde vrište. Njemu je u goste stigao, možda i najpopularniji čovjek, kada je u pitanju MMA u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dražen Forgač, osnivač je i vlasnik FNC-a, najjače regionalne MMA organizacije, a Juraju je otkrio kako je prije bio i instruktor u autoškoli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iscrpljujuć posao! Biti instruktor je najteži posao na svijet. Puno ljudi je nervozno u prometu, spominju ti familiju. Dosta puta sam izgubio živce i izašao iz auta, ali onda su se smirili - objasnio je Forgy te dodao kako reagira danas na 'živčane'.

- Više ne reagiram na provokacije u prometu, morao bih se tući svaki dan, a to nema smisla jer nema love - pojednostavio je Dražen.

- Ja obično od svojih gostiju tražim da rade ono čime se bave, a to bi značilo da me ti trebaš prebiti što mi baš i nije fora, ali zato ću te malo razbacati po autu s driftom. Znaš kako se kaže, masa je mama -  rekao je Šebalj kojeg je zanimalo i kako su borci u nižim kategorijama tako brzi, objašnjavajući da ni u usporenoj snimci ne vidi što se, ponekad, dogodilo.

- To ti je isto kada ja gledam rally. Meni nije jasno kako vozač uspijeva proći sve te zavoje. To je vještina koju istreniraš godinama treninga - usuglasili su se dečki. Kako nokautirati protivnika u ringu ili kavezu? Što napraviti? Juraj nije znao odgovor, ali mu je Forgy otkrio dvije opasne točke za svakog borca.

- Vrh brade i jetra su Ahilova peta svakog borca. Nakon udarca u jetru samo te prereže i sjedneš. Abnormalna je bol. Što se tiče vrha brade, iz tog dijela ide u centar za ravnotežu. Ako dobiješ udarac, koji ne mora ni biti jak, odmah padaš! - objasnio je Forgač. Na kraju su se osvrnuli na status MMA kao sporta i bavljenje djece istim.

- 90 posto roditelja je protiv MMA sporta. Ja osobno smatram da je jako dobar jer djeca stječu samopouzdanje, jačaju se fizički, kondicijski itd - zaključio je Dražen Forgač.

Uslijedio je izazov za obojicu, natjecanje u guranju automobila. Tko je pobijedio? Pogledajte na You Tube kanalu 24 sata.

Pokretanje videa...

Juraj Šebalj i 'Forgy' gurali auto: 'E, nemoj me prebit!' | ZVIJEZDE VRIŠTE FNC EDITION | Epizoda 55 08:14

Kako je izgledalo Šebaljevo i Forgačevo guranje trkačeg automobila, možete pogledati na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na našem službenom YouTube kanalu te na 24sata.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje