Obavijesti

Video

Komentari 18

Šebalj provozao fana: 'Pa nećeš valjda vrištati kao Nika Zorjan'

Šebalj provozao fana: 'Pa nećeš valjda vrištati kao Nika Zorjan'
4

Božićno izdanje serijala Zvijezde vrište posebno je razveselilo velikog fana najboljeg hrvatskog reli vozača. Dorian Copak osvojio je nagradnu vožnju sa Šebaljem

VIDEO

Odučio sam Božić proslaviti na svoj način, rekao je Juraj Šebalj dok je jurio po trkaćoj stazi u Novom Marofu i vjerno čekao jednog od svojih najvećih fanova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čim uđeš u auto moraš se zavezati – poručio mu je na samom početku lude vožnje Šebalj, a Dorian nije mogao sakriti oduševljenje.

- Jedno 180 puta sam poslao komentar da se želim voziti sa Šebaljem i evo, moj trud je nagrađen – rekao je Dorian oduševljeno.

- Kume, jesi dobro? Pa nećeš valjda vrištati kao pjevačica Nika Zorjan – pitao ga je Juraj nakon samo par uvodnih krugova u kojima se Dorian vidno iznenadio manevrima koje najbolji hrvatski reli vozač izvodi.

Nakon toga, Dorian je morao, kao i sve zvijezda koje su gostovale kod Juraja, nešto otpjevati, a to je ovaj put bila prigodna božićna pjesma. Ruke su mu se tresle od uzbuđenja.

U božićnom izazovu, Dorian je morao i driftati. Nakon prvog neuspješnog pokušaja, ipak je uhvatio pravi zavoj. Nakon još nekoliko neuspješnih pokušaja, Juraj se hvatao za glavu.

- Kume, ja želim preživjeti ovaj Božić, pa Ivan Šarić je bio bolji od tebe! – potvrdio je Juraj.

Ni okretanje auta pod ručnom mu nije išlo baš najbolje, ali je onda uslijedilo veliko oduševljenje kada je uspio. U slalomu se pokazao kao dobar vozač. Juraj je bio zadovoljan.

POGLEDAJTE ZVIJEZDE VRIŠTE:

Pokretanje videa...

zv sa fanom dorianom 12:05

- Komentirajte da bi i vi dobili jednu ovako lijepu vožnju kao Dorian, iako mi nije bilo svejedno u jednom trenutku – zaključio je Juraj.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno