Obavijesti

Video

Komentari 3

Šebalj Reneu Bitorajcu smjestio skok iz aviona koji nema vrata: Us*at ću se živ, ruke mi se tresu

Šebalj Reneu Bitorajcu smjestio skok iz aviona koji nema vrata: Us*at ću se živ, ruke mi se tresu
11

Nakon Jarana i Šebalja, na skok s padobranom odlučio se i poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac (48). Stigao je na aerodrom Lučko gdje je započela nova avantura u njegovom životu

VIDEO

Probat ću zapamtiti sve upute, uopće nisam nervozan, govorio je Rene Bitorajac prije nego što se okušao u skoku s padobranom u serijalu oriđiđi produkcije 24sata - 'Zvijezde padaju'. Opušten je stigao na aerodrom Lučko gdje se sastao sa svojim instruktorima te s njima prošao 'trening' prije nego što su ušli u avion.

POGLEDAJTE VIDEO: Rene Bitorajac u serijalu 'Zvijezde padaju'

Vrtio se na vrtuljku, spuštao se na toboganu, ležao na zemlji, a sve to kako bi se što bolje mogao pripremiti za ono što mu slijedi. Nakon što je Šebalj probio led u prvoj epizodi, a u drugoj je iz aviona skočio legendarni Jaran, došao je red i na našeg proslavljenog glumca koji je sad najviše angažiran u svome kazalištu Luda kuća.

U avion je ušao sa iskusnim padobrancem Emirom koji iza sebe ima više od 4000 skokova, a uz pilota, s njima je bio i snimatelj koji je snimao cijelu situaciju u zraku. Bitorajac je djelovao mirno i cijelo vrijeme uživao u pogled na Zagreb iz zraka dok su se uzdizali na visinu od 3500 metara s koje će skočiti s padobranom u tandem skoku.

- Ajmoooo - zaderao se Rene neposredno prije skoka, a onda je krenulo uživanje.

Sa svojim tandem skakačem 'parao' je nebo iznad Zagreba i osmijehom na licu uživao u skoku. Tijekom pada se smiješio i malo razgovarao sa svojim partnerom. Sigurno su sletjeli na zemlju, a Rene je voditelju Šebalju odmah otkrio utiske o skoku.

- Ljudi, što reći? Oduševljenje je bilo na nivou. Sve što je lijepo kratko traje - rekao je Bitorajac i odmah sa Šebaljem otišao pogledati snimku svoga skoka.

Obojica su zaključila da je bio potpuno opušten te da se na njemu nije vidjelo niti malo straha, a Rene se sjetio da se mora javiti supruzi da je njegov skok prošao u najboljem mogućem redu.

- Zagreb je lijep i s tla i iz zraka - zaključio je Rene nakon pogledane snimke.

Cijelu epizodu Reneovog skoka s padobranom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Serijal 'Zvijezde padaju' dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA. Gledatelje očekuju uzbudljivi skokovi, a pratiti možete i novu, još uzbudljiviju sezonu 'Poligrafa', a od 22.10. pratite na YouTube  kanalu 24sata i seriju 'Firma' u kojoj glume mladi talentirani glumci Marko Braić i Petra Kurtela, a posebnu ulogu ima jedna od najatraktivnijih hrvatskih pjevačica - Lidija Bačić Lille.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rene Bitorajac skočio iz aviona bez vrata: 'Us*at ću se živ!' | ZVIJEZDE PADAJU | Epizoda 3 07:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode