Obavijesti

Video

Komentari 13

Šebalj skočio iz aviona: Koji stres, koji adrenalin! Ali ipak, ljubim zemlju po kojoj hodam

Šebalj skočio iz aviona: Koji stres, koji adrenalin! Ali ipak, ljubim zemlju po kojoj hodam
8

Pod stresom, uplašen i nervozan, Juraj Šebalj odlučio je skočiti s padobranom u prvoj epizodi novog serijala na YouTube kanalu 24sata 'Zvijezde padaju'

VIDEO

Juraj Šebalj našao se u novoj avanturi života. Nakon voditeljske uloge u više od 50 epizoda serijala 'Zvijezde vrište' u kojima je driftao sa zvijezdama, došlo je vrijeme za novi izazov. Ovoga puta Šebalj će naše zvijezde voditi na aerodrom Lučko gdje će se suočiti sa svojim strahovima. Skakat će s padobranom, a Šebalj kao voditelj probio je led i okušao se u skoku.

POGLEDAJTE VIDEO: Juraj Šebalj skače s padobranom

U skoku s padobranom okušat će se i Hana Rodić, bivša missica Jelena Lešić, glumci Janko Popović Volarić i Rene Bitorajac te brojne druge hrvatske zvijezde. Serijal pratite svake srijede u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

Serijal 'Zvijezde padaju' dio je jesenske sheme 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Gledatelje očekuju uzbudljivi skokovi, a pratiti možete i novu, još uzbudljiviju sezonu 'Poligrafa', a ubrzo vam donosimo i YouTube seriju 'Firma' u kojoj glume mladi talentirani glumci Marko Braić i Petra Kurtela, a posebnu ulogu ima jedna od najatraktivnijih hrvatskih pjevačica - Lidija Bačić Lille.

Bio je pod stresom. Nije mu bilo svejedno što će prvi morati skočiti s padobranom. Spuštao se na toboganu kako bi si olakšao pripreme za skok. Nakon što je potpisao formular, krenule su instrukcije. Uvukao se u kombinezon, a instruktor s kojim će skočiti objasnio mu je koju poziciju mora zauzeti kada krene padati.

- Uvijek imam osjećaj kada netko skače iz aviona da će ga udariti krilo - rekao je Šebalj prije nego se ukrcao i sa strahom dodao:
- Ja cijelo vrijeme ovdje osjećam jak vjetar. Vjetar cijelo vrijeme mijenja smjer - govorio je Šebalj, no ipak od skoka nije odustao. Sjeo je u avion i poletio na visinu od više od 3000 metara, a temperatura tamo zna dosegnuti i u 0 stupnjeva Celzijusa.

U avionu se malo opustio. Šalio se s instruktorom, snimao i smiješio. Još jednom su prošli upute prije skoka i sve je bilo spremno. Nasmiješio se u kameru i nova avantura u životu našeg najboljeg vozača rallyja mogla je započeti. Početni strah je prošao, a Šebalj je tijekom cijelog leta imao osmijeh na licu.

- Ovo morate probati u životu. Bavim se adrenalinskim sportom, ali onaj osjećaj kada su se otvorila vrata prije skoka, ne može se mjeriti apsolutno ni sa čime - oduševljeno je govorio Šebalj dok je još bio u padu. Toliko se opusti da je uspio u zraku odraditi i voditeljski dio posla i pozvati sve na skok.

Sjetio se instruktorovih uputa s početaka i postavio se u položaj za prizemljenje. Šebalj je dodao kako je upravo to najgori dio svega, ali i taj dio je uspješno odradio. Legao je na tlo i 'poljubio zemlju po kojoj hoda'.

- Nisam se onesvijestio i nisam povraćao. Dva izazova sam ispunio - zaključio je Šebalj.

Kako je izgledala prva epizoda serijala 'Zvijezde padaju', pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Juraj Šebalj skočio s 3000 metara | ZVIJEZDE PADAJU | Epizoda 1 10:42
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić