Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Seksali se na krovu zgrade, snimio ih slučajni prolaznik

Jedan ukrajinski par nije mogao suzbiti strasti pa se zanio na krovu zgrade i odlučio se primiti ‘posla’. Za svoj ljubavni čin nisu izabrali nimalo bezazleno mjesto

18 komentara

Ne samo da ih se moglo lako vidjeti jer su bili na krovu, već su ovi ljubavnici ugrozili i svoje živote s obzirom na to koji dio krova su izabrali za vođenje ljubavi. Ovaj prizor je snimljen na krovu zgrade u povijesnom centru grada Lviv na zapadu Ukrajine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video njihovog seksa postao je popularan nakon što ga je snimatelj objavio na Facebooku. Napisao je i kako je riječ o jednoj od najviših zgrada u samom centru ovog grada s koje se pruža prekrasan pogled.

- No, izgleda kako njih nije zanimao pogled na grad već nešto drugo, dodao je snimatelj.

Ubrzo nakon što su shvatili da su ‘uhvaćeni’ ljubavnici su se pokupili i otišli s vidikovca. No, najvažnije je da su ostali živi, napominje osoba koja je sve snimila.

Lviv je najveći grad na zapadu Ukrajine, jedan od kulturnih centara u zemlji, ali i popularna turistička destinacija. Povijesna jezgra u kojoj je snimljen ovaj video preživjela je sovjetsku i njemačku okupaciju u Drugom svjetskom ratu, a i nalazi se na UNESCO-voj listi zaštićene svjetske baštine.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message