Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sergej: 'Konzervativan sam, uvijek držim do riječi i obraza'

Pjevač Sergej Ćetković u veljači će prvi put nastupati u zagrebačkoj Areni, a prije koncerta karijere odgovorio je na naša 24 pitanja. Otkrio je kojeg bi izvođača volio čuti da pjeva njegov pjesme...

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Koncert Sergej Ćetković
Foto: David K. - Foto Luigi Opatija
9 komentara

S obzirom da je od početka karijere prošlo 20 godina, imao sam vremena razmisliti što je sve iza mene. Promijenio bih sebe i natjerao se da se manje živciram zbog nekih stvari, ali držao bih i dalje ovaj pravac. Bavio bih se glazbom, rekao je pjevač Sergej Ćetković. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najviše sam se živcirao oko međuljudskih odnosa što se estrade tiče. Mislim da je mojoj generaciji glazbenika bilo puno teže nego što je današnjim generacijima. Možda nas je to na prvom mjestu natjeralo da razmišljamo o dobroj i kvalitetnoj glazbi i to nas je uobličilo i definiralo kao umjetnike - rekao je. 

Kaže da je prvi put kad je stao na pozornicu bio prilično ukočen, odnosno 'izgledao je kao dva metra neobrađenog drva'. 

- Prijatelj mi je rekao da sam dobra sirovina za obradu, ali da treba proći vremena da se oblikujem. Bio sam jako ozbiljan i sa svojih 23 godine i izgledao sam puno starije, a danas sam, budući da me 'drma' kriza srednjih godina, opušten i neozbiljan - rekao je Sergej. Poznat je po romantičnim pjesamama, a kaže da su mu njegove pjesme kao djeca. 

Volio bih kad bi Massimo Savić, Nina Badrić, Saša Lozar, Petar Grašo i Zdravko Ćolić izvodili njegove pjesme i na svojim koncertima. 

Jedan od najpamtljivih događaja u karijeri bio je kad je 2014. godine s pjesmom 'Moj svijet', predstavljajući Crnu Goru na Eurosongu osvojio 18. mjesto. 

- Znam koliko je vremena potrebno za pripremu. Morao bih dobro razmisliti o ponovnom nastupu i pronaći vremena za to - rekao je.

POGLEDAJTE 'ZENZACIJU':

Svake godine napuni koncertnu dvoranu Lisinski u Zagrebu, a i to je po njegovom ukusu jer voli intimnije prostore. 

- Najluđa stvar koju si mi fanovi bacili na pozornicu? Kćerke su mi donijele ogromnu žirafu jer ih posjećam na nju. Nemam posebnu sobu gdje držim plišance, a kad ih se dovoljno skupi, odesemo ih u dom za nezbrinutu djecu - rekao je. Na njegovim koncertima muškarci često prose svoje djevojke, a on želi da priča oko njihovih ljubavi bude trajna. 

Kaže da je konzervativan tip drži do riječi i obraza, a sam sebi je najveći kritičar.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message