Obavijesti

Video

Komentari 12

Smiješ gledati, ali ne diraj: Ples oko šipke skroz će vas zavesti

Smiješ gledati, ali ne diraj: Ples oko šipke skroz će vas zavesti

Atmosfera je napeta, a šest kandidatkinja svojim se plesnim pokretima bore za krunu hrvatske plesne kraljice. Kako su kandidatkinje savladale ples oko šipke pratite u novoj epizodi showa 'Plesni izazov'.

VIDEO

Nakon što je Raffaella de Luca (20), jedna od natjecateljica napustila show, preostalih šest cura bori se za titulu plesne kraljice Hrvatske. Pred natjecateljicama su brojni izazovi koje moraju svladati, a jedan od njih je i ples oko šipke - nimalo jednostavna plesna discplina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Natjecateljice trebaju izgledati senzualno i zavodljivo dok izvode pokrete u petama visokim čak 15 centimetara što nije lak zadatak. 

- Ti meni ne možeš ništa, a ja tebi mogu sve. To je mamljenje u kojem me ne smiješ dirati - rekla je Petra Kolarić (28) koja se profesionalno bavi plesom oko šipke. S obzirom na to da je Petra od svih natjecateljica najbolja u plesu oko šipke, njezin zadatak je bio naučiti ostale cure koreografiju koja se sastoji od plesnih pokreta oko šipke, na fotelji i na samom zidu. 

- Svaka vrsta plesa je senzualna. Plesačica to mora imati u sebi, mora to pokazati publici i znati se nositi s tim - izjavila je članica žirija i profesionalna plesačica, Polina Golubeva. Polina je također pokazala svoje umijeće u plesu oko šipke. 

 

plesniizazov

Unatoč tome što je ples oko šipke jedan od najsenzualnijih plesova, često se smatra vulgarnim. Lea Milanović (22), jedna od natjecateljica smatra kako se ne smijemo sramiti svojeg tijela. 

- Mislim da se nikako ne smijemo sramiti svoje seksualnosti. To je potpuno prirodno - izjavila je plesačica orijentalnih plesova. 

Kako su se cure snašle još u jednom izazovu plesa oko šipke doznajte u novoj epizodi showa 'Plesni izazov' koji možete pratiti na YouTube kanalu 24sata. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...