Obavijesti

Video

Komentari 27

Stjepan Ursa na 'Poligrafu': Volio bih da me ponekad netko pošteno nalupa, da me smiri

Stjepan Ursa na 'Poligrafu': Volio bih da me ponekad netko pošteno nalupa, da me smiri

Na YouTube kanalu 24sata gledajte prvu epizodu treće sezone Poligrafa. Saznajte tko od gostiju skriva svoje prljavo rublje pa ga je poligraf ulovio u laži, a tko nam je bio potpuno iskren

VIDEO

Dobivate li često ulete od strane muškaraca? Smatrate li da su mitovi o veličini spolnog organa kod bodybuildera utemeljeni na istini? Je li istina da ste ponekad u kino dvorane skriveno unosili posude s hranom? Ovo su samo neka od pitanja koja smo postavili osvajaču brojnih odličja u bodybuildingu, mišićavom Stjepanu Ursi (33).

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': STJEPAN URSA

Jedan od najpoznatijih hrvatskih bodybuildera ostao je zapamćen u javnosti i kao najsnažniji interventni policajac. Kilogrami čistih mišića nisu mu bili od pomoći kod 'obračuna' s našim ispitivačem i njegovim detektorom laži. Na samom početku poligrafskog ispitivanja, Ursa je priznao kako bi volio da ga netko pošteno 'nalupa'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Htio bih da me netko smiri - dodao je mirno komentiravši svoj odgovor o borbi u ringu. Priupitan s kime bi se najradije 'pohvatao' u borilačkom ringu, Ursa se šalio da bi se rado susreo oči u oči sa svjetski poznatim borcima.

- Ma tko god da dođe, odradio bih borbu. Nisam tip da biram s kime bi se mlatio. Sve i da odem u bolnicu, barem me roknuo Mirko Filipović - rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Ursa (@stjepanursa)

Humorom je ublažavao napetu atmosferu. Otkrio je da mu je postalo normalno dobivati neobične ponude preko poruka. Iznosi koji su mu bili nuđeni premašivali su nekoliko stotina eura, a više mu se muškaraca javljalo nego žena.  

Iako je pokušavao bacati 'fore' da sakrije neugodu, nije mu bilo svejedno. Na škakljiva pitanja inspektora kuckao je prstima po stolu, gledao u stranu, meškoljio na stolici... Usred neprestanog izmjenjivanja pitanja i replika, dotakao se i svoje rigorozne prehrane fokusirane na razvoj mišićne mase. Kako je otkrio u 'Poligrafu', u jednom danu pojede i do 10.000 kalorija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Ursa (@stjepanursa)

Priznao je da u kino dvorane unosi nešto drugačiju hranu od uobičajenih grickalica i sokova.  

- Bilo bi čudno da jedan dečko od 120 kila jede kokice, što mi tko ima reći kada me vidi takvog - pokušavao se šaliti s inspektorom kojeg šale nisu zanimale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Ursa (@stjepanursa)

Ursa je priznao kako ne odobrava golišavost kod fitness influencerica, ali poštuje svačiji izbor što se tiče odabira profesije i načina rada. Usprkos neodobravanju tog načina promocije od strane okoline, njega ne zamaraju tuđi životi. Dotakao se i društvenih problema, koje je opisao kroz primjere iz svijeta bodybuildinga i sporta općenito. 

Do kraja poligrafskog ispitivanja, Ursa je bio zapanjen inspektorovom nepopustljivošću i radnom etikom. Ursinim "Poligrafom" započelo je odmjeravanje snaga s ispitivačem u novoj, trećoj sezoni popularnog serijala.

POGLEDAJTE PROŠLU SEZONU 'POLIGRAFA': ANTONIJA ŠOLA

Koliko je ovaj najjači interventni policajac bio snažnog karaktera pri susretu s našim detektorom laži, saznajte u prvoj epizodi nove sezone "Poligrafa" ovog petka točno u podne na YouTube kanalu 24sata i u našoj ORIĐIĐI videoteci, kao i na TikToku, Facebooku i Instagramu.

POGLEDAJTE URSINA PRIZNANJA U NOVOJ SEZONI 'POLIGRAFA':

VIDEO

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang