Video

Komentari 6

Stole u novoj epizodi ugostio hip hop zvijezde iz Slovenije: 'Ovi dečki su reperi s pokrićem'

Stole u novoj epizodi ugostio hip hop zvijezde iz Slovenije: 'Ovi dečki su reperi s pokrićem'

Stole je u novoj epizodi ugostio reperske face iz Slovenije, a osim što su repali na slovenskom, bosanskom i još par jezika, dečke je pozvao i da mu budu predgrupa na proljetnom koncertu koji priprema u Zagrebu

Nakon nekoliko domaćih rap i trap imena, Marin Ivanović Stole u novoj epizodi podcasta Rima rimi grize rep ugostio je Slovence Smirbea i Adissa iz kolektiva La Bagra.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

S obzirom na to da su mu gosti pravi Balkanci, porijeklom iz Bosne, s Kosova i Slovenije odjednom, repali su na puno jezika i razgovarali o svakojakim temama.

Zagreb: Snimanje podcasta "Rima rimi grize rep" sa Stokom

- Oni žive ulicu i to se osjeti u njihovim tekstovima. Priče su im ozbiljne, teške, a sve što su proživjeli i što žive pretaču u glazbu koju rade i koja je definitivno 'tvrdi rap s pokrićem' - kaže Stoka koji ih je čak pozvao da mu budu predgrupa.

- Volio bih da dečki na proljeće u Zagrebu nastupe kao predgrupa na mom koncertu jer sam oduševljen njima, mislim da bi bili super kombinacija - iskreno govori Stoka.

Kako su dečki reagirali na ovo, kako zvuči repanje na slovenskom i što su još sve otkrili pogledajte u novoj epizodi podcasta na 24sata YouTube kanalu i u Oriđiđi videoteci, a nove epizode pratite svakog utorka!

POGLEDAJTE VIDEO: