Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Stvorila carstvo: Anastasia (6) zaradi 18 mil. dolara godišnje

Ruskinja Anastasia Radzinskaya (6) rođena je s cerebralnom paralizom i liječnici su mislili da nikada neće govoriti, no, prevarili su se. Sada govori tri jezika i stvorila je YouTube carstvo

Foto: Instagram
0 komentara

Ima samo šest godina i čak šest YouTube kanala i čitavo bogatstvo zbog toga. Mala Ruskinja Anastasia s obitelji se preselila u SAD i počela svoju karijeru. Zbog cerebralne paralize s kojom je rođena, liječnici su mislili da nikada neće govoriti, ali prevarili su se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anastasia, poznatija kao Nastya, Like Nastya i Stacy, danas govori tri jezik - ruski, engleski i španjolski. U tome su joj pomogli roditelji koji su je snimali i tako pratili njezin napredak, a paralelno s time je krenula i njezina YouTube karijera od koje je napravila pravo carstvo.

Foto: Instagram Još kao petogodišnjakinju, Forbes ju je uvrstio na treće mjesto najbogatijih YouTubera. Iza sebe je ostavila poznate face poput PewDiePiea i Jeffree Stara. A ispred nje, na prvom mjestu, našao se još jedan 'klinac', riječ je o osmogodišnjem Ryanu Kajiu koji s kanalom Ryan's World godišnje zaradi i do 26 milijuna dolara.

Foto: Instagram Nastyju na njezinih šest kanala prati ukupno oko 110 milijuna pretplatnika, a većinu videa snima zajedno sa svojim ocem. Zajedno se igraju, odijevaju, uče, odlaze u zabavne parkove, a sve to im donosi ogromnu zaradu.

A 2020. bi mogla biti još plodonosnija od prijašnjih. Anastasia sada priprema i izdavanje knjige, nove linije igračaka i čak mobilnu igricu. Upravo zbog tako brzog rasta, proglasili su je najbrže rastućom svjetskom video kreatoricom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message