Video

Komentari 39

Svaki put kad ste gledali 'Sam u kući', Kevin je zarađivao: Sada je 'težak' oko 18 milijuna dolara

Svaki put kad ste gledali 'Sam u kući', Kevin je zarađivao: Sada je 'težak' oko 18 milijuna dolara

JoomBoosov youtuber Sven Kranželić u novom je videu istražio koliko su novaca od prikazivanja filma, ali i ukupno, zaradili poznati glumci iz blagdanskog klasika 'Sam u kući' i nije se iznenadio vrtoglavim ciframa

Za prvi nastavak filma 'Sam u kući' Kevin, odnosno glumac Macaulay Culkin, zaradio je tek 40 tisuća dolara, a samo godinu dana kasnije taj ga je film toliko proslavio da je za ulogu u filmu 'Moja djevojka' dobio ponudu od vrtoglavih milijun dolara - objašnjava Sven na početku priče o najpoznatijem klincu na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako od ovog filma i dan danas zarađuje svakim prikazivanjem i iako ga je kao malog vinuo u zvijezde, nakon burnog obiteljskog razdoblja, preseljenja kod mame i problema s drogom, Macaulay je potpuno odustao od glume. 

via GIPHY

Dugo nije bio glumački aktivan, no to ne znači da od uloge Kevina nije zarađivao i nakon snimanja. Trenutno je 'težak' oko 18 milijuna dolara.

via GIPHY

Za razliku od glavnog lika, brojni njegovi kolege iz filma i danas glume. Joe Pesci, poznat i kao lopov Harry iz filma, aktivan je u glumačkom svijetu i sa svojih 77 godina, baš kao i Kevinova mama, Catherine O'Hara. 

Joe je dosad od dva nastavka filma 'Sam u kući', ali i ostalih uloga koje je nakon tog filma s lakoćom dobivao, zaradio ogromnih 50 milijuna dolara, a Catherine je trenutno 'teška' oko 10 milijuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koliko su zaradili ostali likovi iz najpopularnijeg blagdanskog filma svih vremena te gdje su danas, pogledajte u novom videu samo na JoomBoos YouTube kanalu.