Obavijesti

Video

Komentari 100

Tajna ledene smrti: Ubili su mi sina Laura na unukov rođendan

Glava mu je bila puna modrica. Sad smo potpuno sigurni da nije sve bilo onako kako piše u policijskom zapisniku - rekla je Sanja Tubić, Laurova sestra...

VIDEO

Mojem unuku Mihaelu danas je drugi rođendan. Proslavit će ga bez tate. Zato ćemo ići na kraj svijeta ako treba, samo da saznamo kako je umro, rekla je Monika Tubić, majka pokojnog Laura Tubića (35).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:14

S kćeri Sanjom (32) i rođakom koji je bio iznimno blizak s Laurom jučer je otišla vidjeti tijelo pokojnog sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Glava mu je bila puna modrica. Sad smo potpuno sigurni da nije sve bilo onako kako piše u policijskom zapisniku - rekla je Sanja Tubić, Laurova sestra. A u zapisniku stoji, kako tvrdi obitelj, da je Laura u utorak oko 19.30 sati na parkiralištu ispred lokalnoga kafića u Svetom Ivanu Zelini šakom u glavu udario muškarac. Navodno su se posvađali jer netko od njih nije htio pomaknuti auto da drugi može proći. Muškarac koji je udario Laura policiji je rekao da je nakon toga Lauro počeo od njega bježati po selu, ali kako ga nije slijedio jer je odustao od daljnjeg sukoba.

Nije umro od ozljeda

- Policiji je rekao da je naš Lauro tijekom bježanja vjerojatno pao i ostao ležati na mjestu na kojem su ga našli. Nakon što je utvrđeno da Lauro nije preminuo od pretrpljenih ozljeda, policija je muškarca pustila - rekao je Laurov rođak.

Dodao je da im je ta priča od početka bila sumnjiva, a onda su, kaže, još čuli i drugu priču, i to od poznanika kojem vjeruju.

- Rekao nam je da je Lauro sjedio sam i pio svoje piće, a dvojica su ga počela provocirati. Jedan od njih bio je upravo taj koji je rekao policiji da se s Laurom potukao na parkingu. Ali nisu se potukli na parkingu. Rečeno nam je da su ga ta dvojica u kafiću prebila i da se Lauro onesvijestio. Gazda je tad naredio da ga iznesu iz kafića jer nije htio imati problema zbog kaosa koji je nastao. I tako su ga iznijeli i ostavili na snijegu pred kućom u kojoj nitko ne živi, odnosno vlasnici su u inozemstvu. Prošlo je sat vremena dok je naišao prolaznik. Lauru, nažalost, nije bilo spasa. Možda nije umro od batina, ali se ugušio ili smrznuo jer su ga ostavili - rekao je rođak.

Žele doznati istinu

Zbog svega toga obitelj je odlučna otkriti pravu istinu. Najteže im je, kažu, zbog žene i dvoje male djece koji su ostali iza Laura. Njegova supruga Jelena na Facebooku je objavila njihovu zajedničku sliku i napisala:

“Uvijek ćeš biti u mom srcu, anđele”. Tubići tvrde da se Lauro upravo zbog nje doselio u Zelinu jer je njoj tamo većina obitelji i htjela im je biti blizu. Otvorio joj je frizerski salon, a imao je i svoju firmu s rashladnim uređajima.

- Cijeli život smo skupa, on ne bi mrava zgazio. Nikad se nije potukao. Samo je radio i mislio na ženu i djecu - rekao nam je očajni rođak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang