Obavijesti

Video

Komentari 37

Talijanka napustila show: 'Nek cure mrdaju, ja sam iznad tog'

Talijanka napustila show: 'Nek  cure mrdaju, ja sam iznad tog'
5

Talijanka Raffaella de Luca odustala je već na prvom ‘vrućem’ izazovu. - Nisam očekivala da će to tako biti, rekla je plesačica latino-američkih plesova. Vrući plesni izazov pratite svaki dan na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Ne znam zašto je odustala jer je prije showa bila sretna što sudjeluje. Odlična je plesačica. Malo je bila sramežljivija pa su joj valjda bili previše ta senzualnost i seksepil drugih djevojaka, kaže Polina Golubeva, plesačica i članica žirija novoga showa “Plesni izazov”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Raffaellu de Luca (20), plesačice latino-američkih plesova kaže kako joj je od početka showa bila favorit.

- Nisam očekivala da će to tako biti. Mislila sam da će svatko plesati svoj jedinstveni stil, a ne da učimo nešto u jednoj minuti, a to ni nije naš ples. Ne privlači me sinkronizirano plivanje, twerk ili hula hup. Cure su super, ali mene ovakva vrsta plesa ne zanima - rekla je Raffaella.

U show se prijavila jer smatra da je plesanje ono što je definira. No nije se baš najbolje uklopila zbog sramežljivosti. Rođena Talijanka odustala je na prvom izazovu, odnosno nakon sinkroniziranog plivanja. U Zagrebu živi već tri godine, a plesom se bavi, kako kaže, od kada zna za sebe. Svjesna je da muškarci njezin ples smatraju senzualnim, no o tome ne razmišlja.

Ostale kandidatkinje se nisu dale smesti. Došao je red na vodeni izazov!

- Nisam sigurna kako ću uspjeti savladati druge vrste plesa. Probat ću ali nisam se najbolje snalazila u ostalim plesovima, za mene je definitivno twerk, rekla je jedna od kandidatkinja Sarah Seifert.

Kandidatkinje je vodila Carmen Pacadi iz Kluba sinkroniziranog plivanja ŠASK, plivačica i mentorica sinkroniziranog plivanja koja je u tom sportu već 21 godinu. S curama je osmislila posebnu koreografiju. 

- Bitno je da budete nasmiješene i da imate ekstenzije u rukama i nogama sa ispruženim prstima. Morate biti eksplozivne i čvrste, rekla je Carmen. Tko je, a tko nije zadovoljio kriterije trenerice Carmen, saznajte danas u 22 sata na Youtube kanalu 24sata. 

No dan nije završio samo na tome, djevojke su morale proći još jedan vrući izazov - i to s hulahupom. Trenerica plesa s hulahupom Eva Požar Kardum, koja djeluje preko Happy Hoop udruge, pokazala im je umijeće vrtenja šarenog obruča oko struka.

- Bitno je kako zavrtiš hulahup. Inače se misli da kad vrtiš hulahup, moraš vrtiti bokovima, no to nije istina. Trebate jednu nogu staviti ispred sebe i prebacivati težinu s noge na nogu. Cure, sretno!, rekla je Eva. Mentorica je dala jasne upute - ona koja bude najduže vrtila hulahup pobjeđuje! 

Izazovi su raznovrsni, a atmosfera u showu sve napetija. Vruće plesno nadmetanje pratite svaki dan na YouTube kanalu 24sata.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...