Video

Komentari 15

'Terminator' obožava životinje: Na posao vodi magarca i ponija

'Terminator' obožava životinje: Na posao vodi magarca i ponija

Sedmerostruki Mr. Olympia, bivši Mr. Universe i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger obožava životinje, a za sebe tvrdi i da je 99 posto vegan

Ovoga puta doveo sam i LuLu, napisao je 'Terminator' Arnold Schwarzenegger (72) u opisu videa u kojem na povodcu šeće svog ljubimca - magarčića. Najnovijeg člana njegove životinjske obitelji poveo je u ured, a uz LuLu, ima još jednog neobičnog kućnog ljubimca - ponija Whiskeyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video na Instagramu izazvao je oduševljenje njegovih pratitelja, a pogledalo ga je više od dva milijuna ljudi. 'Terminator' kao faca, s naočalama na glavi, ulazi u ured sa svojim magarčićem, a prati ga i njegov voljeni poni Whiskey. Arni zatim za svojim radnim stolom, s osmijehom na licu, hrani svoje voljene ljubimce.

Uz ponija i magarčića, Schwarzenegger ima i psića Cherryja, za kojeg kaže da je udomljen i da je jako opasan. No, najveća zvijezda njegove životinjske obitelji odavno je poni Whiskey. Arnold ima nekoliko videa na svojim društvenim mrežama gdje ga hrani, naganja električnim biciklom, a vodi ga čak i na sastanke...

Bivši guverner Kalifornije svoju ljubav prema životinjama pokazuje i time da je, kako kaže, 99 posto vegan. Schwarzenegger se, uz brojne poznate veganske sportaše pojavljuje i u filmu 'The Game Changer'. Schwarzenegger je u dokumentarcu 'glas razuma' koji objašnjava svoje iskustvo s propagandom mesne industrije usmjerenom prema bodibilderima i muškarcima, a kroz svoje društvene mreže i druge potiče na smanjenje konzumacije mesa. 

- Pokazali su nam mnoge reklame te nam prodali ideju da pravi muškarci jedu meso. Morate shvatiti da je to marketing. To nema veze s realnošću - rekao je 'Terminator' u uvodu ovog dokumentarnog filma. Objašnjava kako se ljude ne može od jednom uvjeriti da prestanu s konzumacijom mesa te da je to veliki izazov, ali treba početi polako.