Video

Komentari 2

Ti si najmlađi, ti ćeš to najbrže! U novoj epizodi pogledajte kako je to kada 'nastradaju' najmlađi

Ti si najmlađi, ti ćeš to najbrže! U novoj epizodi pogledajte kako je to kada 'nastradaju' najmlađi

U petak u 12, umjesto 'Aškm Baškm-a', pogledajte novu epizodu Života na Balkanu tiktokera Seada Hrustanovića na YouTube kanalu 24sata.

U prošloj epizodi gledali smo kako se ukućani moraju ponašati kada mama spava, a kako se mama ponaša kada ukućani spavaju.  A u ovoj epizodi mama Mujesira namjerila se na sina Amira, najmlađe dijete u obitelji. Nabrajanje zadataka nikako da stane, a izlika je uvijek: 'Ti si najmlađi, ti ćeš to najbrže'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Autor prvog vertikalnog skeča na YouTube kanalu 24sata je Sead Hrustanović, tiktoker bosanskih korijena, poznat pod imenom Sead.hr. Svoju publiku svakodnevno nasmijava videima na društvenim mrežama i to potpuno besplatno. Najpopularniji je na TikTok-u gdje ima preko 600.000 pratitelja, a najveći hit su upravo skečevi o životu balkanskih obitelji. 

-Prvobitnog plana snimanja nikada nije bilo, te sam snimao samo neke ideje koje su meni bile interesantne. Ljudima su se najviše dopali ovi takozvani 'balkanski' skečevi, te me to i motiviralo da nastavim sa takvim sadržajem- rekao je.

Njegova najveća posebnost je što utjelovljuje sve članove obitelji, što znači da u jednom videu glumi i do četiri lika istovremeno, a sve to kasnije montira da stane u jednu minutu epizode.

- Najviše vremena mi treba kada radim split screen video i glumim više likova u jednoj sceni. Ali to je ujedino i najzanimljivije! - ne žali se Sead. 

Počeo je snimati u prosincu 2020., ali nikada nije htio da mu snimanje sadržaja za društvene mreže postane posao te ga i dalje smatra hobijem. Diplomirao je podatkovnu znanost te živi i radi u Sloveniji, a otkrio nam je i kakvi su odnosi u njegovoj obitelji. 

- Moja mama je defitnitivno zabavljač u obitelji. Uvijek ima nešto za ispričati. Nas je troje braće i sestara, ali mama nikada ne pravi razliku između nas troje. Jako sam ponosan i sretan odnosom koji imam sa svojom porodicom - iskreno je odgovorio Sead. 

Pogledajte video: 

Svakog petka odvojite minutu vremena i dobro se nasmijte uz Mujesiru, Hazima, Senadu, Amira, te susjede Mulekelefeleketu i Fikretu. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u i LinkedIn-u.