Obavijesti

Video

Komentari 1

Tko će pobjediti? Napisali pjesmu o siru, djevojci i patnji

Tko će pobjediti? Napisali pjesmu o siru, djevojci i patnji

U zadnjoj epizodi Rap Campa, prvog regionalnog hip-hop talent showa, finalisti su dobili zadnju šansu predstaviti se publici onime što najbolje znaju - svojim rimama. Njihove je pjesme zatim ocijenio youtuber Choda

VIDEO

Na početku je svatko od finalista kratko popričao sa svojim mentorom, Marinom Ivanovićem Stokom, Fil Tilenom i Raayjem, i publici predstavio svoju priču, a onda je uslijedio glavni dio posljednjeg zadatka.

Luka Prgić Prga, Adrijan Šimunaj Ash i Nikola Raspolić Prikola napisali su tekstove i snimili spotove za svoje prve, prave autorske pjesme. Svaki je odabrao skroz drugačiju tematiku, ali svaki je ostao svoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prikola je repao o siru

Nikola Prikola kao temu svoje pjesme odabrao je - sir. To mu je, tvrdi, omiljeno jelo pa je odabir bio logičan. 

- Moj stil repanja je uvijek istinit, ali prije svega humorističan. Tematika sira se zbog toga nametnula sama po sebi - objasnio je Nikola. 

Prga je repao o ljubavi

Prga je, za razliku od Prikole, odabrao sasvim drugačiju temu svoje prve autorske stvari. On je odlučio odrepati pjesmu svojoj djevojci. 

- U repu je sve do emocije, to je isto neki način izražavanja, i zato je jako bitno prenijeti neki osjećaj kroz pjesmu. Ja se to uvijek trudim napraviti i, prije svega, ostati svoj - rekao je.

Ash je napisao pjesmu o svojoj patnji

Kad se predstavljao, Ash je priznao kako su ga u osnovnoj i srednjoj školi maltretirali jer je bio punašniji, a sad o toj svojoj patnji bez problema repa. 

- Moj rap stil je dosta emotivan, nekad i agresivan, i baš uvijek nastojim prenijeti svoje osjećaje u svaku pjesmu - govori. A to je ovom pjesmom i dokazao.

Youtuber Choda ocijenio njihove pjesme

Na kraju epizode popularni youtuber Choda ocijenio je pjesme dečkiju i rekao da je prezadovoljan njihovim rimama.

- Prga je pokidao. Njegov spot mi je najbolji, a i pjesma mi se jako sviđa. Prikolina pjesma je prezabavna i sviđa mi se, iako više volim ozbiljnije stvari, kao što je Ashova. No, sve u svemu, dečki su odlično odradili posao - rekao je Choda.

Tko će pobijediti?

Iako su se sva trojica zaista dokazala u zadnjem izazovu, samo jedan od njih može biti pobjednik, a o tome odlučujete - vi, svojim glasovima. Pobjednik će biti proglašen na velikom finalnom eventu u Opera klubu 15. prosinca, a od danas do tada možete glasovati za finalista koji vam je najbolji.

Dajte glas svom favoritu

Pobjednik osvaja ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri autorske pjesme. A evo kako možete dati glas svom favoritu.

Nabavite svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa, na koje dolaze Stoka, Fil Tilen, Raay, finalisti, Mili, Nika Ilčić i svi JoomBoos youtuberi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang