Obavijesti

Video

Komentari 2

Tko je gori u vožnji - muškarci ili žene: 'Kako to voziš? Napravit ćeš sudar! Pazi na ograničenje!'

Tko je gori u vožnji - muškarci ili žene: 'Kako to voziš? Napravit ćeš sudar! Pazi na ograničenje!'
2

Svakoga četvrtka na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pratite novi serijal 'Muškarci i žene naopačke'. U šest epizoda pogledajte najučestalije scenarije iz muško-ženskih odnosa u kojima ste se sigurno pronašli!

VIDEO

On vozi jer se žuri. Ona naravno ima upadice. On poludi i daje njoj da vozi, no to je velika greška! Zar žene zaista ovako voze? Prigovaraju li zaista muškarci toliko, komentirao je Zoran Pribičević o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata predstavlja svoju novu seriju skečeva temeljenih na muško-ženskim odnosima. U serijalu ćemo otkriti što se to nalazi u poznatoj ženskoj torbici, tko kome pojede večeru u skupom restoranu, tko bolje vozi, ali i kako muškarac odlazi u shopping kada ga žena pošalje. U petoj epizodi pogledajte tko bolje vozi - muškarci ili žene. Ili još bolje, tko kome ide više na živce - on njoj ili ona njemu.

Od vikanja, hrane u autu, do pogrešnih skretanja. Svi smo to doživjeli. Ipak, Zoran i Tea doveli su vožnju u autu na novu razinu.

- Pa oprao sam auto, nećeš valjda sada jesti! - komentirao je Zoran Tei kada je izvadila hranu. Tea se ipak nije dala odgovoriti, ali je uz to i počela vikati.

- Pazi! Auto izlazi tu! Zar ga ne vidiš? Voziš prebrzo, ograničenje je 50! Što radiš! Možeš li malo opreznije? - samo su neki od komentara koji su bili upućeni Zoranu nakon čega je on njoj prepustio volan u ruke.

Iako je sada ona bilja zadovoljnija vožnjom, kritike su se nastavile, a sijede na glavi povećavale.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU: TRENING

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Muškarci i žene naopačke' nalazi se i vrsna glumica Tea Šimić koju ste mogli vidjeti u seriji 'Na granici', ali i u mnogim kazališnim predstavama poput 'Šetnje s Kolumbovima' i 'Hamleta'. Zoran Pribičević je komentirao i koji su mu planovi i ciljevi za 2022. godinu.

- Odlučio sam se, između ostalog, u 2022. posvetiti malo televiziji i filmu te inozemnoj karijeri. Nadam se da će ova godina bit kraj pandemije i da će se ponovno otvoriti neke nove mogućnosti. Naravno, teško je raditi konkretne planove, ali dok je god energije, ideja i zdravlja, sve je sjajno - dodao je.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Muškarci i žene naopačke' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svakog četvrtka i komentirajte jeste li se vi ikada pronašli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić