Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Trebala sam biti psihijatrica, a sad bi meni dobro došla jedna'

Popularna televizijska voditeljica Daniela Trbović u 24 pitanja raspričala se o 'Najslabijoj karici', kvizu koji je vodila šest godina. Osim o karijeri, Daniela je otkrila i ima li ljubavi u njezinom životu

Foto: screenshot/
79 komentara

Nedostaje li mi Najslabija karika? Malo mučenja drugih! Zašto ne, rekla je Daniela Trbović gostujući u '24 pitanja' koja možete pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DANIELOM TRBOVIĆ: 

Uvijek nasmijanu voditeljicu u kvizu koji je vodila od 2004. do 2010. godine svi su zapamtili po njezinim doskočicama s kojima je neke kandidate nasmijavala, a druge bacala u očaj.

- Najdraža poslovica iz emisije mi je 'tko misli da je 'urbi et orbi' papina e-mail adresa' - rekla je s istom dozom ozbiljnosti koju je imala u kvizu.

Prošla je razne formate, a najlakše je, kaže, upravo raditi kviz.

- Napraviš posao, odeš doma i imaš svoj privatni život. Dok kod talk showova i uređivanja, tortura nikad ne prestaje. Stres je neprekidan - rekla je. 

Prva emsija koju je vodila na HRT-u bila je glazbena top ljestvica 'Hit Depo', emisija po uzoru na MTV koja je postavljala glazbene trendove u regiji. Na voditeljske početke danas gleda sa smješkom i nostalgijom te s mišlju 'ajme, kako sam imala debele obrve'.

NEOČEKIVANA SURADNJA Duško Ćurlić 'zaradio' ulogu uz Amulića u spotu klape Rišpet

- Bili smo samo voditelji, a poslije smo postali i voditelji i roditelji. Bilo je zanimljivo i spontano, jedino smo morali paziti da ne psujemo u emisiji - rekla je Daniela o hit emisiji koja se prikazivala od 1991. do 2002. godine. U karijeri je razgovarala sa stotinama zvijezda, a ponosna je na intervjue s akademikom Viktorom Žmegačem i pokojnim Arsenom Dedićem.

- Kad sam radila 'Osmi kat', razgovarali smo o teškim i potresnim temama. Bilo mi je teško, ali najjednostavnije i najzabavnije mi je raditi 'small talk', i to onaj pametni - rekla je. 

Od kolegica jako voli Barbaru Kolar i Ivu Šulentić, a od kolega Mirka Fodora i Duša Ćurlića. I dalje ima tremu prije snimanja. Kaže da hiperventilira i pije puno vode. 

Zagreb: Dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogi se sjećaju i rasplesane Daniele. Prije 12 godina se natjecala u 'Plesu sa zvijezdama'. S Nicolasom je ispala taman pred finale, a sad ponosno ističe kako je u showu prvi put pokazala noge. 

Zašto smatra da joj treba psihijatrica te je li zaljubljena, ne propustite pogledati u videu na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message