Video

Komentari 49

UŽIVO IZ VLAKA Putujemo prema jugu: Ovako izgleda pogled iz kabine strojovođe...

UŽIVO IZ VLAKA Putujemo prema jugu: Ovako izgleda pogled iz kabine strojovođe...

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA nastavlja s najboljim video sadržajem u regiji. Ovoga puta, na službenom YouTube kanalu 24sata pratite kako izgleda put prema jugu vlakom HŽ-a...

Zavirili smo u kabinu strojovođe i provjerili za koliko ćemo stići na odredište. Na tom putu zaustavljat ćemo se u manjim mjestima i tako upoznati dijelove Hrvatske koje ne možete vidjeti putovanjem autocestom. 

GLEDAJTE UŽIVO PUTOVANJE VLAKOM:

Predivni krajolici, zadivljujuća priroda i još puno toga na putovanju tračnicama...

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA uz serijale poput 'Zvijezde vrište', čija je nova sezona nedavno započela, '24 pitanja', putopisnog serijala 'Put pod noge' i mnogih drugih, na svom YouTube kanalu donosi vam i najzanimljivija live javljanja.

Nedavno spajanje Pelješkog mosta na YouTube kanalu 24sata pogledalo je više od 130.000 ljudi, a cijeli prijenos trajao je gotovo pet sati. 

POGLEDAJTE VIDEO SPAJANJA PELJEŠKOG MOSTA:

Uz YouTube kanal 24sata, svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata. YouTube kanali 24sata, JoomBoos i miss7 zajedno broje preko 1,1 milijun pretplatnika i zato smo na jednom mjestu odlučili objediniti sav sadržaj u full HD rezoluciji. U Videoteci možete pogledati sve serijale koje smo proizveli od prvog dana naše originalne video produkcije. Videoteka je organizirana po serijalima i omogućuje gledateljima jednostavno praćenje nastavaka iz epizode u epizodu! Naša najveća prednost je da smo na tržištu jedina videoteka s isključivo domaćim tailor made sadržajem za unreachablese - dosada smo ih snimili gotovo 50! U Videoteci pratite najnovije hit serijale iz 24sata Oriđiđi produkcije – Rene i Mila u serijalu EksperimentKerekeš u Kerekesh showu, poznata lica iz prve sezone Teinih dnevnika pojavit će se u drugoj sezoni istoimene serije, donosimo i novi Armagedon za sve ljubitelje borilačkih sportova.