Obavijesti

Video

Komentari 1

Vi ste odlučili! Ova obitelj iz serijala 'Tko mi bolje kuha?' je osvojila nagradu od 10.000 kn

Vi ste odlučili! Ova obitelj iz serijala 'Tko mi bolje kuha?' je osvojila nagradu od 10.000 kn
4

Nakon prve sezone od osam epizoda emitiranih na YouTube kanalu 24sata, gledatelji 'Tko mi bolje kuha?' odlučili su koja će obitelj osvojiti vrijednu nagradu od 10.000 kuna

U napetoj borbi do zadnjeg glasa, gledatelji su odlučili koja obitelj iz showa 'Tko mi bolje kuha?' je osvojila vrijednu nagradu od 10.000 kuna. Sa 134 glasova prednosti nad drugoplasiranom obitelji, nagradu su osvojili Ruža, Denis i Nela, koje su gledatelji mogli vidjeti u šestoj epizodi.

POGLEDAJTE EPIZODU:

U njihovoj epizodi, snaha Nela je svojom izjavom šokirala svekrvu Ružu, a iznerviralo ju je i to kada joj je Ruža virila u lonac i podizala poklopce. 

- Stvarno si me iznenadila, nisam ovo očekivala - komentirala je svekrva Ruža nakon izjave njezine buduće snahe Nele.

Za svog najdražeg Denisa, pripremale su rižoto s tikvicama i kozicama. Iako je na početku Ruža negodovala jer nikada nije pripremala rižoto s kozicama, na kraju se dobro snašla.

- To izgleda drugačije od mojeg. Tvoje izgleda bolje, ali ipak ću ja to bolje pripremiti - komentirala je Ruža dok su pripremale jelo.

Kada su pripremile svoja jela, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver je servirao jela identično kako bi Denisu bilo što teže pogoditi tko je pripremio koje jelo. Također, chef je bio strog i prokomentirao da niti jedno od ovih jela nije pravi rižoto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Denis sjedio za stolom i probavao jela koje su mu majka i djevojka pripremile, vidjela se nervoza, a nakon što je probao jedno od jela, prokomentirao je:

- Ovdje fali soli. Mislim da je mama skuhala to jelo - rekao je Denis.

PRIJAVITE SE U NOVU SEZONU:

Fill out my online form.