Obavijesti

Video

Komentari 15

Walme o 'Plesu sa zvijezdama': 'Garić je bio sve jači i jači, jedva sam mu uspjela skinuti košulju'

Walme o 'Plesu sa zvijezdama': 'Garić je bio sve jači i jači, jedva sam mu uspjela skinuti košulju'
4

Atraktivna plesačica Valentina Walme za YouTube kanal 24sata reagirala je na svoje plesne nastupe. U prošloj sezoni showa plesala je s voditeljem Davorom Garićem, a 2013. s Jankom Popovićem Volarićem

VIDEO

Naš prvi nastup bio je jako stresan. Bilo je jako puno skidanja kostima. Kako je show tekao, Garić je bio sve jači i jači. Njemu je košulja na tom nastupu bila premala pa sam je jedva uspjela skinuti, prisjetila se mlada plesačica Valentina Walme svog nastupa u 'Plesu sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcija Valentine Walme

U prošloj sezoni showa nastupila je s voditeljem Davorom Garićem (39). Kaže kako je njezin plesni partner bio smiren i izveo stvari kao i na probi. Prisjetila se i koreografije na pjesmu Jon Bon Jovija 'Livin' on a Prayer' te nam ispričala kako si ona i Garić i dan danas šalju glasovne poruke kada negdje čuju tu pjesmu.

- Nitko ne zna da smo Garić i ja 'fulali' jednu podršku u Liveu. Tek smo kasnije skužili da je to nešto najbolje što smo mi otplesali i taj ples ima posebno mjesto u mom srcu - rekla je Walme.

Osim Garića, Valentina je u 'Plesu sa zvijezdama' nastupila i s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (40). Nastupali su 2013. godine kada se show još emitirao na HRT-u. Walme se prisjetila kako je Janko, u vrijeme proba i snimanja emisije radio i na seriji i filmu pa je nekada bilo teško uskladiti sve obaveze.

- Kada smo plesali 'Quickstep', dobili smo dvojku od Davora Bilmana. To će mi zauvijek ostati u sjećanju - rekla je Walme koja smatra da je Janku taj ples kao glumcu 'legao'. Kaže kako mrzi kada je pitaju koji joj je od ovo dvoje plesnih partnera bio draži jer ih obojicu voli jednako.

Valentina se osim u showu već dugo godina bavi plesom i to sa svojim najdražim partnerom - bratom Alenom. Državni su prvaci u gotovo svim kategorijama, a i ističe kako joj je uvijek najdraže plesati s bratom. Prije nego što joj je plesni partner postao brat, i Valentina i on su izmijenili tri partnera, odnosno partnerice jer su čekali da se usklade s visinama. Kada im je to uspjelo, postali su nerazdvojni.

- Moj brat je toliko talentiran i duhovit. Obožavam ga gledati kako pleše - zaključila je Walme.

Cijelu reakciju Valentine Walme na njezine plesne nastupe pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija Valentine Walme 05:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode