Video

Komentari 59

Zavladala je Frankamanija! Evo kako pjevačica zvuči kada pjeva Severininu pjesmu na heliju...

Zavladala je Frankamanija! Evo kako pjevačica zvuči kada pjeva Severininu pjesmu na heliju...

U show 24sata oriđiđi produkcije 'Petkomanija' stiže pjevačica Franka Batelić. Od pjevanja nakon što se 'nagutala' helija iz balona do šminkanja s povezom na očima. To vas čeka u novoj epizodi

Većinu snimanja za show ‘Petkomanija’ smo se toliko smijali da su nam suze krenule. Toliko je bilo dobro da bih se usudio reći kako je zavladala 'Frankamanija'. Pjevačica i ja se znamo od njezine 16. godine. Još od emisije 'Showtime' pratim njezinu karijeru i nisam uopće sumnjao u to da će pristati na sve što pred nju stavim, rekao je voditelj Dalibor Petko. U novoj epizodi showa 24sata oriđiđi produkcije Petkomanija gošća je pjevačica Franka Batelić. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZAVLADALA JE PETKOMANIJA!

Odlično raspoložena, s osmijehom na licu i entuzijazmom pred izazove, Franka se spremno upustila u nepoznato, i to još pred kamerama. Bilo je tu svega. Od puhanja balona sa žvakaćom gumom, pjevanja nakon što je ‘uvukla’ helij, šminkanja, imitiranja, ludiranja. Usnama zadrži čašu bio je prvi izazov koji je voditelj Dalibor Petko zadao Franki. Uspjela ga je ispuniti, ali je nakon nekoliko sekundi prasnula u smijeh i čaša je pala. 

- Iz jednog pogleda, ja doznajem sve, zbog jednog dodira, i to ubija me - pjevala je Franka Petku koji je imao slušalice i morao pogoditi o kojoj je pjesmi riječ. Franka je pjevala i Severinu te Indiru, a sama je morala pogađati hrvatske hitove. 

- Vrijeme je da vidimo tko će napuhati veći balon. Ovo su ti one žvake koje smo žvakali u djetinjstvu - rekao je Petko.

- Što više žvake moraš staviti na vrh jezika i onda puhati kroz to - rekla je Franka te se prebacila na drugi izazov.
- Nemoj mi samo molim te iskopati oko - rekao joj je Petko prije nego što ga je krenula šminkati s povezom na očima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Napravila je takav nered da je to bilo strašno. Sva sreća da to snimatelj nije snimio, ali imali smo puno posla s pospremanjem. A i ja sam bio sav uneređen. Trebalo mi je neko vrijeme da skinem šminku - rekao je Petko.

Kako su prošli izazovi i tko je bio bolji, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata, ali i na ostalim platformama - Facebooku, Instagramu, TikToku i na 24sata.hr.