Obavijesti

Video

Komentari 19

Završio na korona psihoterapiji: 'Kod vas me je poslala žena, rekla je da mi izrazito treba!'

Završio na korona psihoterapiji: 'Kod vas me je poslala žena, rekla je da mi izrazito treba!'
1

Ove pandemije svima je preko glave. Kerekeš se ismijava svakodnevnim situacijama koje je donijelo novo normalno te preporuča: Nađimo malo smijeha u ovoj situaciji - moramo se nekako izvući!

VIDEO

Kad će više kraj ovoj šugovoj pandemiji? Pita se jedan od Kerekeševih likova koji su odlučili u doba pandemije potražiti pomoć. Svi su završili na psihoterapiji - neki jer imaju stvarne probleme, a neki jer su ih poslali oni koji ih doma više trpiti ne mogu! 

POGLEDAJTE 6. EPIZODU KEREKESH SHOWA: PSIHOANALIZA

- Ja sam domar i došao sam jer me žena želi ostaviti. Svaku noć, umjesto da sam s njom u krevetu, ja se grijem vani na terenu, s krticama - komentirao je naš domar Stjepan koji već godinama vodi borbe s krticama i kojemu se situacija u vrijeme pandemije nije baš puno promijenila. 

- Nebute vi mene niš ušutkavali, ništa ššššššš! - ljuti se na terapiji jedan od pacijenata. Jedan je došao zbog izgubljene ljubavi: Ostavio me moj Fuki, ali priča ima happy end. Ipak, mi se vratila moja ljubav. 

Svakome je njegov problem najveći, a na ovaj način zajedno cilj je pobijediti ove teške dane. Kerekeš preporuča malo smijeha!

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh teatra, a objasnio nam je kakve su reakcije na simpatične videe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Psihoterapija | KEREKESH SHOW 04:45


Na pitanje otkud mu ideje za situacije u kojima se njegovi likovi nalaze Jan Kerekeš odgovara: "Previše je crne kronike i nesreća od kojih apsolutno nitko nema koristi. Ja radim isto ono što su radili i glumci u 17. stoljeću na trgovima, na duhoviti način kritiziram političku scenu, institucije koje ne rade svoj posao i društvo koje se prepušta onima koji ih kradu, vrijeđaju i omalovažavaju".

Ne propustite pogledati novu epizodu Kerekesh showa na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje i komentirajte s kojim likom se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE 5. EPIZODU KEREKESH SHOWA: KAZALIŠNA UTAKMICA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno