Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U peleni za bebu našla šiljak?! 'Novi paket neću ni otvoriti...'

Zgrožena mama tvrdi da je u peleni svoje bebe pronašla oštar predmet. Snimku na kojoj pokazuje pelenu objavila je na Facebooku i podijelila sa svima kako bi ih upozorila da provjere pelene koje su kupili

18 komentara

Laura Ashton (22) iz Stafforda u Velikoj Britaniji kupila je paket pelena za svoju jednogodišnju bebu i u jednoj od njih slučajno naišla na neugodno iznenađenje. Šok se dogodio ujutro dok je starije 5-godišnje dijete spremala za vrtić i htjela na brzinu promijeniti pelenu bebi. Kad je otvorila pelenu koju je izvadila iz paketa vidjela je u njoj nešto tamno pa je preko toga prešla prstima. Starijoj kćerki je rekla da je snima dok ona provjerava o čemu se radi. 

- Nakon nekoliko sekundi iz pelene sam izvadila oštar tamni predmet. Nije mi jasno o čemu se radi - rekla je šokirana majka koja je odmah kontaktirala proizvođača pelena.

- Nazvala sam ih i uložila pritužbu. Rekli su mi da se obratim trgovini u kojoj sam kupila pelene. Nakon što sam reklamirala pelene, dobila sam novi paket od 72 pelene. Kao da ću ih ikad više koristiti nakon ovoga - komentirala je Laura, dodavši kako ih više nikada neće kupiti.

Proizvođač najavio istragu

Svoje iskustvo je podijelila na Facebooku i prikupila 430 tisuća pregleda. Njezina priča je podijeljena čak šest tisuća puta. 

- Učinila sam to da upozorim obitelj i prijatelje jer sam uvrijeđena s time što se dogodilo. Tko zna koliko se puta to dogodilo, a ljudi nisu primijetili. Mnoge mame su mi zahvalile na ovom upozorenju. Potrebna su bolja pravila sigurnosti oko ovakvih stvari koje su vezane uz bebe - rekla je mama.

Glasnogovornik proizvođača ovih pelena rekao je kako su jako ponosni na svoju liniju pelena i kako sve prigovore shvaćaju vrlo ozbiljno. Dodaju i da zahvaljuju gospođi Ashton što ih je kontaktirala i da će, čim dobiju pelenu, pokrenuti istragu o pronađenom predmetu u peleni.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message